Jag har..

..världens bästa vän och hon heter Rebecca Olovsson. Läste nyss i hennes blogg, hon skev om våran vänskap det var så fint skrivet skulle inte kunna skriva det bättre själv. Becca du finns alltid där för mig och har gjort i 5år snart och föralltid framåt. Om 7 veckor åker vi och de kommer bara bli den första av alla resor vi kommer göra tillsammans, ser fram emot denna och de som ska komma <33 Älskar dig gumman <33


Johnny and June

Sen jag såg Walk the line har jag fått en extra stor kärlek för Johnny Cash låtar, mycket i hans musik som får mig att fastna. De bästa låtarna är också när han sjunger med June Carter och nyss hittade jag denna underbara låt som Heidi Newfield gjort. Så sjukt fin låt om Johnny och June's kärlek.


"When you're gone i wanna go to"

Johnny Cash och June Carter

Merlin



Thomas och Fias stora söta katt : )

Helg

Helgen har spenderats ute på Tynningö med mamma, pappa, Annie och Claes samt alla hundar. Har mest bara tagit de lugnt då jag är förkyld. Så har fotat massor och varit på långa promenader : )
Nu är jag hemma igen och ska läsa svenska läxan vi fick och sen bara bo framför tv.n.
Har lekt lite i Ps oxå, ovanligt?

Klicka för större bild

Hit me with you best shot

Tynningö 24-26/8-2007

Detta är nu ett år sedan <33 Så snart blir de väl dags igen? Hoppas så iaf : )


Pat Benatar - Hit me with your best shot
En låt som jag verkligen älskar, ingenting kan stoppa mig

Vart ska vi åka?

Jag, Becca, Mamma och Pappa ska ju åka iväg runt vecka 44, nu har vi dock tre alternativ att välja mellan xD haha så vart ska vi åka?
Djerba, Tunisien
Los Gigantes, Teneriffa (orkade dock inte hitta hotellet här)
San Agustin, Gran Canaria

Just nu tror jag det mest lutar åt San Agustin : ) Längar sjukt mycket nu, till värme och sol och mysa på restauranger.

Pussar<33

Saknas de en bit hos alla?

Everybody's Broken..

Högstadiet var ett helvete för mig, i högstadiet kändes det alltid som om jag var en halv person, en helvetes tid dom ända som gjorde det uthärdligt att gå till skolan var mina kära vänner som ställde upp i vått och torrt. Spenderade i princip varje sekund med dom, gick knappt en dag utan varandra, ringde varann och pratade om de tv-programmet vi såg.  
   Jag som var sjuk extremt ofta och hade mer sjuktimmar än närvarotimmar i skolan visste att varje gång jag orkade mig tillbaka till skolan skulle dom finnas där. Högstadietiden var i mina ögon tre år av helvete och det bästa som hänt mig var när vi slutade. Då kunde jag äntligen lämna allt dedär bakom mig. Även om det var jobbigt att inte träffa tjejerna varje dag så har det bara gjort våran vänskap starkare.
   Att sedan börja i gymnasiet var som en omstart, jag var inte längre en halv person jag var en hel människa. Pusselbitarna föll på plats och jag började leva, men något saknas det känns som en liten bit inte har lagts på plats än. Everybody's broken.. så sjunger Bon Jovi, är alla trasiga eller har något som gör dom ledsna här i livet. Ibland undrar jag om det bara är jag som känner mig trasig, som om en liten bit av mig saknas.. och hur hittar man den där lilla biten som verkar saknas? Är det den stora kärleken, en flytt, ett husdjur vad är det som kommer göra så att man känner sig hel, att den där lilla biten inte längre saknas?
   Ibland undrar jag om vi alla måste gå igenom något under sitt liv, man måste kämpa för att visa att det går att komma ur det starkare. Och efter varje gång något händer blir vi bara starkare och starkare som personer. Allting som händer har en mening? Att allting som hände under min högstadietid hände för en mening, utan det hade jag ju inte valt denna skola och träffat alla dessa personer som kommit att få en så stor plats i mitt liv.
   Men så var det den där lilla biten som saknades, är det så att vi alla känner att det är något som saknas någongång i livet?

En sak vet jag, jag längtar bort, i höst blir det åka till värmen men mamma, pappa och Becca. Mest längtar jag tills jag kommer till London.


Dagen och klagomål..

Okej idag har jag varit i skolan, kollat på troja och haft engelska samt pluggat ikapp lite matte. Sen åkte jag och Sara till Waynes och åt, behövdes verkligen. Sen mötte vi Jessi vid SOUK där hon skulle hämta upp ett pris på Bianco footwear o.O Sara och jag är sura nu, hon fick välja en weekendbag!! Blää <33
Sen efter lite glo på Sthlms universitets lekar på Djurgården åkte jag till Telia.
Ska spy lite över Telia och mest deras reparatörer nu (skit i och läsa om du inte känner för klagomål).
I början av sommaren lämnade jag in min telefon för att knapparna tappat all färg och ramen runt kameran varit trasig hela tiden. Då lämnade vi in den via mobilbyrån och sedan skickade dom den till reparatören (samma som telias). Efter ca en månad får vi reda på att vi måste betala för att få ut telefonen igen och dom bara gjort ett kostnadsförslag.. Men det går vi inte med på utan dom skulle fixa det som var fel eftersom det går på garantin.. Så pappa börjar bråka och lyckas få ut telefonen utan att betala men oxå ofixad. Så sen lämnades den in på telia och jag fick några knappar utbytta, så hämtade jag den och lämnade sedan in den igen (då sa dom även att om jag lämnade in den igen skulle den troligtvis bli reklamerad automatiskt), fick tillbaka den med några till knappar fixade och sen ytterligare en gång och nu efter ett antal veckor får jag ett kostnadsförslag hem igen.. Helt fel så nu idag har jag varit och pratat med dom på telia om detta och pappa mejlat och hållt på. Nästa vecka ska vi dit tillsammans så ska dom få ringa upp reparatören och vi får prata med dom. Så nu är cirkusen igång igen... blää, kan sluta på sätt: Jag får tillbaka telefonen gratis och ofixad (igen) eller inte ge mig tills dom fixar alla fel för garantin ev. låta dom reklamera telefonen så jag får en helt ny (Gratis!)
Nu är jag så jävla trött på allt detta men jag ska ha min telefon, fixad på ett eller annat sätt!!

Sitter och pratar med lite olika på msn nu, ska nog snart sova.
Imorrn är jag fotograf och inbjuden gäst hos Jojo, kommer bli mysigt : )
Pussar <33


Jag, Bror och Syster <33
På Bror och Fias bröllop


Jag, Annie, Thomas, Fia, Carro, Jenna, Mickan, Linda

Kamera inställning... Mup

Okej, jag är inte lite dålig på att uppdatera när jag säger att jag ska... Men men, har varit sjuk i två dagar så idag var de back to school. Usch va trött jag va i slutet av denna dag, på psykologin satt jag och Sara och skrattade åt allt! typ namnet Ivan Pistulla? vi skrattade iaf så vi grät : ) Hade mysig fotolektion med Sara på morgonen oxå, va ute och sprang med våra kameror sen lekte vi med en spegel ^^

Imorgon blir de skola sen plugga matte med Ronja och efter det fika med Sara på Waynes verkar de som. Sen på vägen hem måste jag in i Telia butiken på Ringvägen och skälla på dom IGEN.. jävla cp sega människor de finns.. Arg, Arg Elin, inte roligt ska jag säga.

Annie, Claes, Zahara och Baylies kanske oxå? : ) Kommer hit nästa helg, myys.
Nu blir de sova för min del om jag kan pga mina raseri utbrott...
Pussar<33








Inte bara trött..

Nu är jag sjuk oxå, var ju och intervjuade 1or i nya skolan idag. Vilket var mycket roligt men oj va de sliter på en speciellt när man redan innan inte känt sig på topp.. Så de blir ingen skola för min del imorrn, men känner att jag missar hellre en "klassens dag" än en dag med vanliga lektioner.
Imorrn berättar jag lite mer om vad vi höll på med på skolan idag.

Pussar<33

Urk..

Hemma från att varit på Tynningö med föräldrarna och min systers bästaväns föräldrar under helgen. Har varit mysig och lugnt, precis vad som behövs efter skolstarten. Rätt mycket stora saker pratades de om och vissa är riktigt svåra att tänka på... varför måste livet vara så himla knepigt? Tänker inte direkt gå in på vad allt handlar om nu men vi får se om de kommer senare, vill ju skriva de eftersom detta är lite som en dagbok för mig men det är ändå så svårt att dela med sig av. 

Aja, imorrn ska några från klassen till Odenplan och intervjua ettorna som börjar där (resten av skolan ska flytta dit senare). Så får hoppas vi inte skrämmer bort alla som vågar sig dit ^^
Juste min älskade Jojo är hemma från Grekland nu :D så ska träffa henne något i veckan<33


Pussar<33

Enjoy life even when it's though


"Sometimes we caught up in our troubles and our problems, and we let life sort of slip away, and life is precious, all of life. And one must try to take in as much of it as possible." Yanni

Detta citatet stämmer verkligen in på mig just i detta nuet.


Trött...

Idag var det andra dagen i skolan och vi fick träffa våran nya matte lärare. Hon verkar betydligt bättre än våran gamla så nu kanske jag lär mig ngt i matte B och kan få hjälp (har nämligen väldigt svårt med matten..) Efter skolan mötte jag min kusin i Slussen sen åkte vi hem hit och satte oss i soffan, jag var nämligen sjukt trött :( Efter ett tag bakade vi lite muffins och jag fick göra egna formar xD
Nu har jag gjort en header till Beccas blogg samt lyssnat på mamma mia låtarna från filmen :D Fick dom av Sara så yeeey, dock är ju London låtarna bättre ; ) Ska se dom när dom kommer till Globen med Ronja och Sara :D
Messar lite med Jojo som är i Grekland just nu, jag saknar henne.. Skit länge sen vi sågs :' (

Nu ska jag iaf sova, börjar 8 imorrn igen med Foto.
Pussar<33


Så var det igång igen..

Idag började vi på Cyber i skolan igen, rätt skönt att få komma in i lite rutiner igen men usch så hemskt att behöva gå upp kl 6 varje morgon :( aja ska nog (försöka) klara de. Sara och jag fick exakt identiska scheman haha. Och vi ska bli pluggisar detta år eftersom 2an tydligen är jobbigast.
Vi var i skolan från 9-10 sen stannade vi lite till innan det bar av till ung08 första gången jag var där och hej fjortis fest.. Hann med att slappa i x-box tältet och vandra runt och prata med random folk^^ Samt Kiss For Climate. Imorgon blir det upp och hoppa kl 6 redan.. Börjar kl 8 med medielalala, sen ska jag träffa kusin vid kl 2 och vi ska vandra runt på stan :D

Pussar<33

Vill tillbaka


Jag saknar london något sjukt mycket, längtar verkligen tills den dagen jag kan åka dit med mina vänner och har ju redan planer på att flytta dit (och ja jag vet att de är fett dyrt därborta). Har börjat på en london vägg i mitt rum, nörd jag vet men va fan staden i mina drömmar.

Just nu håller jag på att städa mitt rum och imorrn ska jag även möblera om det lite så jag kan köpa ny byrå och garderob hit.

Pussar från en Elin som längtar efter London
<33


I brist på annat

Mickan ville jag skulle göra detta så, för din skull gumman<3

1. Tre namn jag lyssnar till: Elin, Leelin, Elini
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jag är ärlig
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min trasiga nacke
4. Detta är jag rädd för: Fåglar och kossor
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Skratt, kärlek och mat
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Göra kullerbyttor, spela trummor och hålla växter i liv
7. Detta tycker jag om att göra: Fota och umgås
8. Detta vill jag göra just nu: Sola
9. Bästa känslan: Att vara riktigt lycklig
10. Värsta känslan: Saknad
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Humor, ärlig och ödmjuk
12. Är du kär just nu: Nix
13. Jag vill gifta mig: Ja, kanske ändras vet man aldrig
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Flytta till London, jobba som fotograf och få barn
15. Min käraste ägodel: Har flera: familjen, kamerorna
16. Något jag vill ha i present: En D3
17. Detta har jag på mig just nu: Jeans och grå/vit randig t-shirt
18. Favoritkläder: Jeans och t-shirt
19. Favoritdjur: Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock och musikaler^^
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället: Summertime - Bon Jovi, Without you - Dixie Chicks, (you want to) Make a memory -Bon Jovi
22. Roligaste och tråkigaste ämnen (tänk på vad du egentligen gillar, inte om det är kul eller tråkigt bara just nu beroende på lärare osv): Roligaste: Foto, Engelska. Tråkigaste: Matte!
23. Stjärntecken: Kräfta
24. En bok jag gillar: Chasing Harry Winston
25. En film jag gillar: Walk the line
26. TV-program jag gillar: Gilmore Girls och OC
28. Äter jag gärna: Thai
29. Dricker helst: Cider
30. Favoritgodis: Salt och Surt
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand och båtluffa i Grekland
32. Färg på mina ögon: Rätt mörkt blåa
33. Min längd: 170 cm
34. Jag tror på: Kärleken
35. Person jag beundrar: Beundrar många i min närhet
36. Så här bor jag: Gul parvilla i Enskede
37. Det här tänder mig: Vältränad kropp haha ; )
38. Det här gör mig avtänd: Långt smutsigt stripigt hår
39. Favoritfärg: Grönt och lila
40. Favoritcitat: " Live everyday as if it was on purpose"
41. En hemlighet jag vet: Skriver jag de är de ju ingen hemlighet
42. Bästa present jag fått: Ingen present till mig dock men när pappa köpte en D300
43. Senast köpta skiva: Lost Highway
44. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon
45. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Stora fötter xD
46. Udda förmågor/egenskaper: Vet inte rikigt, får fråga ngn av mina vänner i guess
47. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Hund
48. Två personer jag vill ska göra detta test: Viola , Becca

Snygga naglar

Nu har jag fått fina naglar, Annie har gjort nagelförlängningar på mig och de är massa fint :D Så nu är jag lite smått handikappad men väljer mig ju snart. Har en liten silvrig blomma på höger ringfinger mkt fint. 

Nu ska vi äta fisk och pommes xD

Pussar<33






Marianne och M&M

Sitter i soffan med Annie och Zahara och äter ovan nämda samt kollar på So you think you can dance. Jag börjar känna mig sjukt onyttig så när jag kommer hem och skolan börjar blir de stenhård träning och bara nyttig mat (nästan iaf) ska sluta äta mjölk helt igen, inte så bra att äta saker med mjölk i när jag inte tål de (a)
Dagen idag har spenderats hemma med Baylies och Zahara, Annie skickade in dom hos mig vid 9 så sov vi vidare till 11 :D Zahara låg och sprang i sömnen och piskade med svansen på mitt huvud ; ) Har inte gjort så mycket utan mest gosat med dom. Imorgon ska Annie först på möte på Oasen, vet inte riktigt tider på de men vi ska iaf ta en lång promenad med hundarna. Hoppas de är uppehåll så man kan lalla runt riktigt länge och känna att man får röra lite på sig iaf.
Nu muttrar Zahara så ska krama henne lite (a)

Pussar <33


Vill ha tillbaka den underbara värmen igen


Småländska skogarna

Nu är jag i Alvesta lr varit här sedan lördags kväll. Bröllopet gick strålande (även fast de regnade) och det var hur mysigt som helst om än lite kallt i klänning^^ men men regn på bröllop betyder lycka som alla gick runt och sa.
Nu är då även min bror gift och får välkomna Fia in i familjen på riktigt. Som mamms påpekade i sitt tal så har jag tre systrar numera, Annie, Fia och Mickan och två bröder, Thomas och Claes, kan de bli bättre? :D Och som mamms oxå sa i sitt tal så tycker hon att det är helt underbart att vi alla umgås och trivs så bra tillsammans :D Nu är jag då hos Annie och Claes och lodar runt i lilla Alvesta ; ) Händer inte så mycket här igår var jag och Annie i Växjö och skulle shoppa men de regnade så fruktansvärt så vi åkte hem rätt snabbt och satte oss framför Sex and the city. Nu ska jag kolla på någon rolig film och sen blir de sova länge imorrnbitti :D

Pussar<33

Roadtrip

Imorgon bitti åker jag, mamma, pappa och hundarna ner till Norrköping för att min kära bror ska gifta sig : D Jag är utnämnd till huvudfotograf så kommer springa runt och vara nördig (a) Ska bli sjukt roligt detta bröllop oxå,  båda syskonen som gifter sig på samma år (tvilling grej?).
Sen imorgon kväll åker jag vidare ner med Syster, Claes och Zahara mot Alvesta (och Baylies) där jag ska vara tills på fredag. Så kommer bli gles uppdatering men jag ska försöka iaf ; )

Pussar <33

RSS 2.0