Vintage beaded babydoll dress


Decisions

Har de senaste dagarna funderat över vad jag ha göra efter gymnasiet. Jag har inget jobb (än) så har börjat kolla runt på skolor, arbetsprogram och volontär resor.
Jag har de senaste dagarna haft kontakt med en skola i London som har de jag letar efter, en utbildning i visuell kommunikation med inriktning på foto. Men då är det detta med att de kostar pengar, pengar som betyder att jag behöver ta ett studielån och ha hängandes efter mig.
Så än har jag inte bestämt mig om de blir skola eller inte, eller jag bestämde mig nyss att jag inte kommer ansöka just nu iaf. Kanske skickar jag iväg en ansökan i höst för Januari starten eller Juli starten 2011, vill inte skicka iväg innan jag är 100% säker iaf. Skolan ligger perfekt i London! Ska jag plugga blir det där.

Har varit hemma sedan i tisdags då jag mått riktigt jäkla pissigt med feber och illamående. Men imorgon ska jag iaf pallra mig iväg för vi har mösspåtagning! Tänker inte missa och sedan åker jag antagligen ut till Tynningö till päronen, inget direkt valborgsfirande för mig..




Music Again


Idag har jag kört med pappa för första gången, även första gången på typ ett halvår?! Lite rostig men de kommer tillbaka snabbt, blir nog en tur imorgon när pappa kommer från jobbet också.

Studentskorna

Min syster klagade på att hon inte fått se någon bättre bild av de skorna jag köpt till studenten så fixat en bättre bild nu :)
Mina killer heels!

GleeK

Kollat på senaste avsnittet av Glee nu, i love it!! Sitter och ler hela tiden och nu knarkar jag Sweet Caroline med "Noah Puckerman (Puck)".


Hittade alla Loser bilderna på Glee Tv Guide, finns massa skoj.

Och ja, jag är en Gleek!

“I’m not mad at you. All you did was something I wasn’t brave enough to do — tell the truth.”
— Quinn Fabray
“Did you know that dolphins are just gay sharks?”
— Brittany
“I want a look that’s so optimistic, it could cure cancer.”
— Shelby Corcoran

YAAAY!

SLASH!!! har precis släppt sitt album, med och sjunger är artister som Ozzy, Fegie, Iggy Pop, Kid Rock m.m. Såg nu att de finns på Itunes så skyndade och kollade Spotify och såklart :D
Gissa vad som kommer spelas flitigt här hemma nu?! (a)
Igår fick jag reda på att han spelar på Gataway Rock Festival i Gävle i sommar, hello jag ska dit :D
Vilka ska med?


Sångfågel


Grattis Grattis Grattis Grattis!! Vår kära vän Bong har kommit in på en sångutbildning! Både jag och Jojo fick hysteriska samtal :D

Grattis igen älskade vän!

Pussar från Tjoff och Fittapa ♥♥

Yesterdays


Cloud days

Igår var jag iväg på Lenas skiva, mycket roligt och mina nya klackar blev invigda. Ska ha dom till studenten men nu vet jag att jag klarar av en kväll på 15cm även om jag fick lite smärta i vaderna mot slutet. Tog en taxi hem då jag missade sista tunnelbanan och var hemma vid 01.20 dvs blev inte en sen kväll.

Pga detta moln av aska som ligger över oss och häckar kan inte mitt och Elins paket flyga hem till oss på ett tag, Asos mailade så vi som väntade så fint får vänta ännu längre. Men den som väntar på något gott!

Imorgon ska vi fira pappa med middag och så kommer Fia och Alexis hit. Dom var här igår, mamma var barnvakt åt Alexis idag och imorgon samt söndag *Mys!* den lilla flickan får man inte nog av!
Idag när jag stod i hallen och kopplade hundarna till promenaden kröp hon fram och Xtrah började nosa på henne så Alexis ger Xtrah en puss, världens finaste (önskar jag haft kameran framme!).

Just nu är jag placerad i sängen framför How I Met Your Mother med en ask Toffifee, love it!
Puss

Minnen som bubblar upp

Sitter och filosoferar sähär på kvällskvisten, skulle egentligen sovit tidigt idag efter senaste avsnittet av Glee men så blev det icke. Kom på att de va länge sedan jag såg avsnitt 13 och bestämde mig för att kika på det först. Sen kollade jag in på fb och såg att min absolut äldsta vän skrivit.

Vi har inte haft någon vidare kontakt på länge och de hon skrev var så fint! Har precis som hon skrev tänkt på henne mer på sistone också. And i do miss her! Känt varandra sedan vi var 3år kanske?
Varit fram och tillbaka till helvetet tillsammans även om det inte varit tätt umgänge så har hon en stor plats i mitt hjärta! Ska se om vi kan ordna så att vi ses snart, mycket att prata om och komma ikapp med varandras liv och fortsätta keep up to date.



Nu ska jag väl kolla på mitt avsnitt av Glee (im a gleek, damn proud of it!) sedan bädda ner mig. Imorgon måste jag vakna vid halv 7 för vi ska fira pappa då, sen kanske jag kan sova en 40 min till innan jag måste upp och fixa mig. Efter skolan ska jag leta vampyr tillbehör, behöver tänder och lite blod.
Ska på Lenas skiva på kvällen, temat är döda personer. Tänkte ju först Audrey Hepburn men Elin kom med klockrena förslaget vampyr så de får de bli, vi hade vitt teatersmink också.
Ska även hinna med en middag med pappsen och så kommer Fia och Lexi hit! :)


Nu; Glee S01 E14 - Hell-O

Vårsolen

Idag har jag promenerat upp och köpt en övningskörningsskylt så nu kan jag och pappa köra. Tog min även till apoteket och införskaffade allergipiller då mina ögon kliar och näsan rinner så nu är de dags att börja igen. Senaste åren har jag behövt byta piller men hoppas de "gamla" funkar iår också. Annars lär de bli recept igen.

Så skönt att kunna gå i jeansjacka och tygskor igen, inga stora dunjackor man ska släpa runt, älska våren även om den kommer med en rejäl dos allergier! :)
På torsdag ska jag på Lenas skiva, temat är döda personer! Har tillräckligt för att kunna gå som Audrey Hepburn, måste bara leta upp ett par handskar och halsbandet jag tänker på.

Det funkar äntligen att ladda upp bilder igen! Iaf vissa..



The best!

Jag blev nu överdrivet sugen på chips! Som alla mina vänner vet är chips ingen favorit hos mig förutom två märken, som är svåra att hitta här hemma. Kettle och Lays (Walkers), men endast vinäger och vanliga saltade! Kettle är favoriten när jag är i England och Lays utomlands i värmen. På onsdag när jag åker hem från skolan ska jag nog stanna till på English Shop i Söderhallarna och köpa med mig lite godsaker (a). Hade med mig en halvpåse chips hem, borde tänkt till!

Ett inlägg dedikerat till chips, jag måste vara galen! Därför ska jag nu bädda ner mig framför Glee och nörda tills jag somnar och drömmer om chips! Haha

Imorgon ska jag iaf köpa majschips och köra in i ugnen med Heinz chilli sås och ost! LUNCH!
Ska upp till OKQ8 och fixa en övningskörningsskylt oxå.

CHIPS CHIPS CHIPS!
http://gosublogger.com/wp-content/uploads/2009/08/kettlefoods_jpg.gif

London i bilder del 2

Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuuuuuusen tack till Elin som fixade bilderna :D

Mongo blogg.se

Jag kan inte ladda upp bilder som är redigerade..... BLIR HELT TOKIG PÅ DETTA!!!!

Easter-Over

Slut på påsken och lov och allt sånt men jag är som vanligt ledig tills onsdag. Så är det när man går på Cyber! Elin sa igår att hon bara hade 24 dagar kvar i skolan och jag räknade och samma här.
Shit shit shit snart tar vi studenten, 58 dagar kvar och 24 av dom går jag i skolan. Ångesten börjar trava fram och de kommer bli så tomt efter studenten, alla försvinner kanske inte direkt men efter sommaren blir de universitet eller högskola för vissa. Själv ska jag ju inte plugga vidare (än iaf) jag satsar på att jobba så jag kan komma till London i framtiden. Och JA! Mamma, Pappa jag vet att jag måste skaffa ett jobb först. Så har vi avklarat det också.

Idag har jag inte gjort mycket, inpackning i håret, lång promenad med hundarna och tanken var att jag skulle ta med kameran men glömde såklart de.. Sen har jag redigerat lite bilder, satte mig imorse och försökte slänga upp de jag blev klar med igår men de är något fel kan inte få upp bilderna, blir galen! Kanske funkar bättre nu, var ett par timmar sedan jag försökte.

Ska fixa till designen här, ska ha lite vårigare färger :)

Puss


Update: Nope inga bilder går att lägga upp.. Morr!!

London i bilder del 1







Nu krånglar detta så galet mycket så blir fler bilder imorgon!

London shopping


Väska - Primark, Plånbok - Next

 

Ringar - Claire, Miss Selfridge, Primark, Next. Örhängen - Dorthy Perkins

 

Lösfransar - Poundland

 

Eye gel, Primer, Dagkräm - No7. Sminkborste - Primark. Läppglans - Boots (NaturalCollection)

 

Solglasögon - Primark. Skärp - Zara.

 

Gleebok, Steve Tyler bok, A Walk To Remember - HMW. GleeDVD - med tidningen.

 

Kamerastativ, Ipod fodral - Poundland

 

T-shirts- BikBok och River Island.

 


Linne - Miss Selfridge &Co.

 


Magtröjor - Next och Topshop.

 


Blazer - Primark.

 


Home again

Inatt kom vi hem igen, blev ungefär 15 min sena då det tog tusen år att få reda på vilken gate vi skulle till. Jessis snälla föräldrar hämtade oss på Skavsta och vi var hemma runt kvart i ett (tror jag min klocka gick fortf på london tid).
Vovarna blev superglada när jag kom inramlandes med väskorna så pussade lite på dom gick och sa hej till mina sovande päron och ramlade sedan ihop i en liten boll i sängen. Skönt att få sova i sin egna säng igen även om jag nog hellre skulle stannat i London med flickorna, vädret och den underbara våningen!

Nu håller jag på att packa upp och ska snart ut i tråk vädret med hundarna. När kameran laddat klart ska jag fota min shopping och lägga upp. Ikväll kommer mina sysslingar med familj hit, vi ska börja prata lite om studenten! Jag och Tua tar på samma dag så vi slår ihop våra mottagningar (lättare då vi har samma släkt).
Nu bör jag väl pallra mig ut i detta "härliga" sverige april vädret.. Me want London weather!

Puuuuss återkommer sooon

9april2010 - angest over packning

I seriously hate to pack!... Sitter nu med grov angest over hur mycket mitt bagage kommer vaga och hur mycket som kan pressas ner i handbagaget. Bong sitter med angest over sina converse hon kopte idag, som ar lite stora men strlk mindre ar lite sma sa again what to do??

Idag kom vi ivag sent och tog en runda pa Oxford St once again aven Soho fick ett besok. Sedan begav vi oss ner mot Buckingham palace och St James park dar vi som guide boken lovat sag massa ekorrar och aven en sjujakla massa faglar till mig och Bongs forskrackelse. Det var manga manniskor runt om som fick sig ett gott skratt pga vara moves for att undvika faglar som kom flygandes.

Det har varit riktigt soligt och varmt idag, manniskorna slanger av sig jackor!
Jag har inte bara inforskaffat en Glee dvd med extra material utan aven en bok, haha NERD!
Nu ska jag val aterga till min angest och fundera ut hur mkt av lotion och sant som ska hallas ut for att minska vikten pa bagaget.

Puss

Bilder fran min kamera idag, wohooo!

Flackig spegel!


Vid Buckingham palace


How cute?!


Nytt linne, alska ryggen!


7april2010

Idag var det tidig uppgang, valdigt segt! Sen begav vi oss mot Primark och oj vilken skillnad nar man ar dar vid oppningstid. Knappt nagra manniskor eller koer vid kassan. For mig blev det en blazer, en ring, sminkborste och tva ringar till min syster.

Sen akte vi hem och at lite och kollade pa ett avsnitt av vampire diares. Efter lunchen blev det en tur till Camden Market. Sen akte vi till Oxford st. igen, pa bikbok hittade jag en troja och pa next hittade jag antligen en av de cropped t-shirts jag letat efter :D


En svart kopte jag till mig och en av varje till Annie :) Hope you like!


Ny t-shirt och ny vaska :)

Nu borjar de vankas mat lr den ska lagas forst.
Puss!!

6april2010

Igar var vi i Notting hill samt shoppade lite pa oxford st. Denna soliga dag har vi spenderat nere vid London bridge, House of Parlament, picnic i Hyde Park och lite shopping igen ^^
Imorgon blir det tidig uppgang da vi ska till primark och forhoppningsvis slippa lite av alla galna manniskor. Vi var inne dar en snabbis idag och de blev en vaska for mig samt tva par solglas (a) aven bong kopte ett par.

Bilder tjuvar jag idag fran Bong, orkar inte hamta min kamera och ta bilder darifran, dom lar jag lagga upp nar jag kommer hem anda. Finns dock nagra pa facebook!

Pussar fran LONDON :D



4april2010

Hemma efter en dag pa stan, vi har hunnit med lite shopping runt picadilly (dock inte mkt som varit oppet), Ripley's och ett besok utanfor Robert Pattinsons agentur! Happy Girls!

Nu sitter vi hemma och skriver vykort, ater godis och bloggar. Ska snart fixa middag, ikvall ska vi bara halla oss hemma och skoja till det, as usual nar knasiga Jessica ar med.

Bjuder pa lite mer bilder fran Jessi's kamera (min laddar batterierna sa imorgon far ni fran min)

Leicester Square

Our house

Marilyn Monroe kollage

Middagen ska atas pa balkongen har jag och Bong nu bestamt!
Puss!!

LDN

Pa plats i London, vi kom till lagenheten vid 23 kanske?


Vi har varldens utsikt!! Bilden tjuvad fran Jessis kamera.

Idag ska vi vandra runt lite och ga pa Ripley's.

Puuuuuuussar fran LONDON!


LONDON BABY!

Packat klart och färdig sminkad, snart bär de av mot Skavsta och därifrån mot Gatwick!

IT'S ALL LONDON BABY, HERE WE GO!
Taggad Elin!!



Fina dödskalle ringen fick jag av Syster och Claes i påskpresent :D


Snart så!

Varit dålig uppdatering här på senaste, mamma klagade igår! I veckan som varit har jag växlat pengar, packat, handlat inför påsken med pappa (jag som inte ens kommer vara hemma och äta allt) och blivit sjuk! Varit lite småkrasslig senaste veckorna men i onsdags bröt de ut rejält. Fick c-vitamin av Elin i skolan dock och sen dess har jag tryckt i mig både de, esberitox och echinacea av olika slag. Så mår mkt bättre nu!

I onsdags efter skolan åkte jag och Jessi till Wibergs foto och köpte min nya KAMERA :D Ringde dit på morgonen och reserverade sista exemplaret då jag kvällen innan såg att den sista tagit slut på en annan affär, så pappa spenderade morgonen med att jaga upp en affär som sålde den. En Ricoh CX3 blev min, Gösta heter han (syster kom på namnet igår). Vi mötte senare upp Bong för att planera lite till London! Och efter det blev de Tynningö för min del och igår kom mamma, syster och Claes ut dit så hann träffa dom innan jag åker också.

Denna fredag har spenderats med att leka med nya kameran medans de andra burit ved och eldat. Sen fick jag skjuts av syster in till Gustavsberg och begav mig hemåt.
Har lyckats bli klar med packningen, 9kg fattar dock inte vad de är som väger då kläderna endast väger knappt 3kg.. Lär få trycka ner lite mer i handbagaget på hemvägen. Men har sagt att alla flaskor och sånt får stanna i London på hemvägen.

Nu ska jag fortsätta kolla på Beverly Hills 90210 och hämta min Ben&Jerrys!
Ska försöka blogga lite på dagen imorgon annars nästa gång vi hörs är jag i London, slänger upp lite bilder på facebook därifrån och kanske även här om jag lyckas med det!
Puss <3




Elin hälsar att hon är en VAMPYYYR!
...Och hon bits!!
Hennes gubbe i kommentaren ska se ut:
o.o
"

RSS 2.0