Back on track?..

..inte riktigt men hjärtat är lättare fast saknaden lika stor om inte större. Fick ett avslut i fredags men de va väl då det också slog mig att det är på riktigt.

Bär med mig något varje dag som påminner mig om dig <3

Älskar dig och saknar dig

saknaden

Dagen fortsatte i samma stil som morgonen fast med en dundrande huvudvärk och illa mående.. När jag kom hem var de bara till att börja plugga till Samhällsprovet om Massmedier.. Har inte varit en "vanlig" dag på något sätt och vis idag, saknar min syster och bror. Annie och jag ska iaf träffas när hon kommer upp på torsdag, sen träffar jag ju Thomas på fredag inte lika roliga omständigheter då dock..
Ska ge sömnen en chans idag..


♥ Mormor ♥
Jag är stolt att bära ditt namn

"Nu slut är smärtan
Du funnit frid
men lämnat hjärtan
Som saknar Dig."

En sån dag

Idag är en sån dag jag inte skulle ha några problem att sova bort.. Krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet och sedan ligga i mörkret resten av dagen.. Men de går inte, måste till skolan, göra provet och vara "glad"..

Ingen kan ändå förstå..!

Nya skor

Bara för att sara tkt jag skulle lägga upp en bild här,
499 :- på DinSko

























<33


Skrev denna 23 april 2007..
Och nu finns du inte längre, jag saknar dig mormor
<3

Peter Pan och Wendy

Sitter och kollar igenom bilderna jag tog när vi va och såg Peter Pan och Wendy i våras, Enskede spelet som hade satt upp den och usch vad jag längtar tillbaka till tiden då jag var aktiv där. Dock vill jag inte längre stå på scen utan jobba bakom med t.ex. sminkning och så. Nästa föreställning dom sätter upp är ju 2010 och då kommer jag ju inte hinna vara med det är ju samtidigt som vi håller på att planera inför våran student.. Men jag VILL!! Kanske kan fixa så jag hinner vara med lite iaf, saknar allt med teatern.. Hetsen bakom scen innan föreställningen börjar, uppvärmningen, nervosieteten precis innan man ska in på scen, klädombyten, hinna äta i pausen samt springa och säga hej till dom man känner som är där och kollar, saknar verkligen allt.. Lr så är jag bara väldigt nostalgisk av mig : )



Funkar de att förstora bilden? "/

Förkyld..blää..

Jag har blivit förkyld.. igen : ( Ont i halsen och snuvig, USCH!! men de e bara för mig att kämpa på i skolan eftersom jag va hemma väldigt mycket förra veckan "/

Satsar iaf stenhårt på alla mina förkylnings kurer:
#1: Jag brukar börja varje morgon med att dricka ett glas med brus vitaminer.
#2: Äta mycket vitamin rika frukter och grönsaker, t.ex. Apelsiner, Äpplen, Paprikor, Citron/lime och tomater.
#3: Dricka mycket, gärna varma drycker. Grönt te eller honungsvatten (vattnet ska inte vara kokhett utan lite mer ljummet då de kokheta vattnet dödar allt bra i honungen och du skulle lika gärna kunna dricka bara vattnet (fast de smakar ju bättre med honung iaf). Även citronvatten hjälper.
#4: Ät stark mat, de hjälper till att motverka och döda de bakterier i kroppen + att de är väldigt gott : )
#5: Vitlök, du luktar apa efter men ojoj riktigt nyttigt. Blanda lite med de varma citron vattnet låter inte gott de heller men funkar bra. Ha vitlök på dina knäckemackor, godast är det med delikatess bröd.
#6: Vila!! Viktigt att inte stressa omkring, gå till skolan och gör de bästa du kan där men åk direkt hem sen. Plugga och gör de mest nödvändiga.
#7: För att varva ner huvudet så istället för att kolla på tv innan du ska sova, läs en bok. 

De rullar på

Idag var jag återigen i skolan och de kändes rätt skönt faktiskt. Nu känner jag mig redo att "låta bli" att tänka för jag har lite mer kontroll över tankarna nu. De rullar på..
Efter skolan åkte jag hem och sov. Sen träffade jag Mamms i Fridhemsplan och hämtade upp mina nya glasögon, skit snygga. Sen åkte vi och köpte kläder till mig och letade efter ett par höst stövlar. Hittat ett par men ska fortsätta leta lite till, kanske hittar dedär perfekta paret. Och nu på kvällskvisten har jag och Mamms kollar på underbara filmen Juno.
Idag kom Mickan upp till Sthlm och morgondagen kommer spenderas med henne och Fia på Skansen, Mys!! Så ska passa på att ta med kameran. Ska möta dom i Gullmarsplan kl 10.00 (tidigt, ja men de känns bra faktiskt). På kvällen ska jag, Mamma och Pappa till mina sysslingar på middag. Så det blir en helg fylld av familj vilket känns toppen.

Puss på er alla nu ska jag läsa lite sen sova.
<3

Tävla hos Kelly

Är med och tävlar om en superfin väska hos Kelly och väskan kommer från Nuknuk.se. Den är i skinnimitation och färgerna Kamel eller Brun.
Tävlingen pågår fram tills imorgon dvs den 12 september : )


Lillen


Lilla Kenzo ligger på våran matta och gnäller för han tycker Xtrah och Pira är tråkigt och inte vill busa med honom, så söt : ) 
Han verkar oxå vilja blogga nu, lägger huvudet på tangentbordet^^

Kommer till skolan igen imorgon för alla som undrar, fortf inte den "vanliga" Elin..
<3

orkar inte..

Allt som hänt nu sen i fredags natt, de är helt obegripligt.. Ibland kan jag stanna upp och tänka: varför är jag hemma? varför mår jag så här... Sen slår allt mig igen och då kastar sig bergodalbanan neråt igen..
Allting är uppochner.. Vet att många undrar vad som hänt fast de flesta har jag ju berättat för och jag lovar att höra av mig när jag behöver/orkar
 
Just nu behöver jag och mina tankar vara ensamma.. även om det betyder att jag missar massa i skolan, men gjorde inte direkt något där igår, får se om jag kommer imorgon.
Har huvudvärk, mår illa...

<3

Dags att förnya sminket lite?

Därför är jag med och tävlar hos Malin Nestor
Vinn 3 stycken Colour Vibration (ögonskuggor) från Mist Sthlms sortiment. En highlight och två stycken shaders.



Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och posta i Er blogg, vill ni länka gärna. Sen vill jag ha en motivering till varför just Ni ska vinna, motiveringen skriver Ni i en kommentar i min blogg. Glöm inte att skriva in Er blogg i kommentaren så att jag kan hitta till Er blogg, och så att jag kan kontakta Er om ni har vunnit. Har ni ingen blogg så lämna er mailadress...

Tävlingen pågår till Onsdag kl. 00.00, vinnaren presenteras på torsdag.
Bäst motvering vinner!

Didn't think



Hit me with your best shot -
I won't fall
I fell





Blommor


...

This Sucks



"eller om de någonsin gjorde det."

Tommy: "Nikki började skriva om låtarna för Vince röst direkt, och det första resultatet var >>Live Wire<<. Det var då vi blev Mötley Crüe. Precis i det jävla ögonblicket. Vi skapade en av våra klassiska låtar efter att ha jammat med Vince i fem minuter. Jag trodde inte mina öron. Missing Persons repade brevid oss och vi var så exalterade att vi bara för att jävlas tog hänglåset som hängde på deras dörr och låste in dem. Jag vet inte hur de kom ut - eller om de någonsin gjorde det."

The Dirt, Mötley Crüe. Bekännelser från världens mest ökända rockband.



Allt suger just nu..
Ett ord, allt är krossat..

Kvällen

Fredagskvällen kommer spenderas hemma hos söta Lena <33
Så nu ska jag gå till tuben och så får vi se när jag kommer hem ikväll ; )

Pussar<33


Längtar :D

Bara 7veckor kvar tills vi åker till San Agustin : D Ska bli rysligt skönt att komma bort för en vecka, med sol och bad och de bästa är ju att Becca ska med<3

Idag var jag och fixade nya glasögon, blir nya bågar oxå. Skitsnygga och de e ginatricot's märke!! hihi

Pussar <33

Tjockaa..

Idag efter skolan åkte jag till Kärrtorps gymn och träffade Lena <3 jätte länge sen vi träffades, men nu jävlar ska de bli ändring på den fronten. Ska till henne på fredag eftersom sötisen fyller år på söndag : ) Satt i deras cafeteria ett tag sen tog vi tuben (lata) hem till mig och gick ut med vovarna och gjorde choklad bollar xD Tjockisar: åker tunnelbana istället för att gå 20min och äter chokladbollar ^^

Nu sitter jag här i soffan och gör ingenting, mkt skönt. Imorrn blir de skola kl 08.00 som vanligen sen kl 17.10 ska jag till en optiker och fixa nya glasögon.. Så ska möta mamma i Fridhemsplan vid kvar i ; )

Pussar<3

Måndag..

Ja inte mkt att säga om måndag och skola utan de är som alltid, hemskaste dagen på veckan?! Slutade 11, åkte hem bytte om tog ut hundarna sen åkte jag in till stan igen och mötte Sara på Waynes. Efter typ 1h åkte vi och mötte folk i slussen och begav oss till Cybertown.
Jag och Sara måste varit bäst på dedär asså.. Pang, Pang, Skrik, Springa, Skjuta utan att sikta ; ) Andra gången vi körde gick bättre, pansarvagnen (Jag och Sara) skrek inte lika mkt då : ) Sen när jag kom hem va de bara kasta sig in i duschen och sen dö i soffan, utmattande att springa omkring och skjuta. Jag har konstaterat att jag har skavsår, på Tummen!! Hmpf.. Aja, roligt hade vi iaf : D om vi bortser från Wanker och halflifelalalala..

Nu ska jag sooova ; )
Pussar <33

RSS 2.0