Nästan frisk -> Shopping!

Börjar bli frisk nu äntligen!! Och i veckan som kommer ska jag göra lite vår shopping, en väska, solglasögon och en plattång :D yeeeey
Alltid bra att kolla upp vad man exakt ska ha innan xD

Remington Plattång S2014
399:- OnOff


Både väskan och solglasögonen är från Lindex


Fortfarande...

Nu har jag varit hemma från skolan i fem dagar och sjuk i en vecka... Imorgon ska jag tillbaka till läkaren, var där igår och tog en massa prover. Och imorgon ska jag ta prov för att kolla om jag har D-vitamin brist och hämta ett läkarintyg. Sen kl 14.00 ska jag iväg och träffa en akupunktör.
Mamma har pratat med Britt som ska prata med alla lärare om att jag är sjuk och kommer behöva uppgifter för att komma ikapp..

Nu ska jag sova innan jag hostar upp lungorna.. Blä! Gör mig frisk nu!!

Feber...

Tempen står just nu på 39.4 bara gått uppåt sen igår morse :' (

HATAR FEBER!

Success

KLAAAAAAAAAAAR!!! Svenskan är nu färdig och jag skickade nyss in den 1h och 40 min innan deadline, känner mig duktig och nu kan jag slappna av i helgen och sedan på måndag börja plugga till samhällsprovet på Onsdag!

Imorgon är det PARTEEEY! Fira söta Jessicas 18års dag!!

Nu ska jag hämta ngt gott från köket och sedan bara lyssna på GnR Live Era 87-93 och prata med mina vänner eventuellt kolla vidare på OC :D
<33


Btw min Mickan är nu uppe i Sthlm och ska till Tyresö imorgon förmiddag för att låna kläder av henne till festen. Ska krama sönder henne och se vad hennes pojke är för filur ; )

Svenska..

Sitter och sliter med min svenska och har gjort sen runt 16 idag. Nu har de kommit till den punkten att de mesta är roligt. Sitter nu och skriver om Guy de Maupassant och han skrev tydligen en novell som kallas Fettpärlan... Okej?!
Redan där tyckte jag det blev roligt men det kommer mer ; )

Utdrag från svenska boken:

Där har också insmugit sig en katt bland hermelinerna, en prostituerad benämnd Fettpärlan, "aptitretande och full av oskattbara kvaliteter"

Det fick mig att reagera, först! vem skriver en novell som heter Fettpärlan och sedan låter henne vara en prostituerad.. Jaa som jag sa till mina vänner "eeeeeh! va han som skrev den hög lr?"
Kunde inte låta bli att dela med mig av min antagligen rätt dåliga humor, men efter många timmar med ögonen på detta papper med frågor och i svenska boken får man leta efter de små ljuspunkterna!

Och Mamma och Pappa när ni läser, jaa sova ska jag men svårt att göra de när man sitter och skrattar (a)

<33

Foto B

Fick som uppgift för två veckor sedan att göra ett tidningsomslag och detta blev mitt resultat. Ville från början göra mode omslag men eftersom jag blev sjuk så hann jag inte de : (
(Färgerna är mer åt de rosa hållet egentligen)





Trött på...

"Stickprovet visar inget konstigt och de är antagligen som läkaren säger, ett virus"
Jaha och läkaren sa att vila och mkt att dricka va de enda jag kunde göra.. Orkar inte vara sjuk längre nu.. Trött på att vila, trött på att ha ont i halsen och inte kunna göra ngt vettigt.
Imorgon har jag ju en till chans till att skriva trafikprovet men har inte kunnat plugga in något. Fastnar ju inte! Får hoppas jag lyckas få in ngt i huvudet och kan gå och skriva provet imorgon.. Annars blir de vänta till VTFF!?
Dryga jävla virus!

Segt!

Idag var det dags att gå till skolan igen, dock vaknade jag igår med ont i halsen och de har blivit sämre under natten.. Men var bara att ta sig iväg kan ju inte vara hemma mer nu. Varit allmänt seg och virrig idag dumma förkylning och skit! Kom hem och däckade i sängen i 1½ h.
Pratade med trafik läraren och får göra mitt trafik prov på onsdag så blir plugg på de ikväll och imorgon samt göra våran härliga svenska inlämning om Romantik, Realism och Naturalism i litteraturen... Urk! Inte pepp på det även fast svenska är ett av de ämnen som faktisk är roligast. Samhällsprovet fick vi mail om idag och de är nästa vecka så ingen direkt stress där, än.
The image “http://www.discshop.se/shop/img/filmer_foton/TRAFIK.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Nu ska jag ner och äta sen blir de plugg, plugg, plugg och SOVA!
<33

Söndag

Eftersom att de är söndag idag så ska jag städa. Började med mitt rum igår, garderoben och byrå men måste fortsätta och tvätta lite kanske?! (a) Även en städning av vardagsrummet.
Sen ska jag försöka sätta mig och plugga ifall jag får skriva proven jag missade förra veckan denna veckan ist. Inte så händelserikt men finns inte mkt annat att göra och vädret suger så fota blir de inte heller...

Men medans mamma fortf har dammsugaren ska jag kolla på OC : D
Imorgon är de back to school och de är tur att jag har sovmorgon till 10!! Vem vet hur jag hade lyckats ta mig upp kl 6.. även 8 blir jobbigt :P
Puss<33








Jag har tråkigt ^^


Bli Medlem Här

It Seems Excessive... but That Doesn't Mean It Didn't Happen

Sitter och läser denna boken just nu och kan fortf bara säga att jag älskar den^^ Inte riktigt i samma klass som The Dirt men nästan. Gillar du Slash ska boken läsas!

Velvet Revolver - Dirty little thing
Vill åka till london i slutet av mars och se dom spela : (


Snutt hundar♥

Medans jag varit hemma här dessa dagarna har mina små snuttisar varit lite sällskap på varsin sida av datorn(i ungefär 10 min eller tills de inte finns ngt mer att äta)♥


Sen så har vi haft lilla busungen Kenzo på besök sedan i söndags och nyss så blev han hämtad

Piercing

Oskar om Söta piercingar:
Piercing är verkligen fult, bevisar bara vilken låg klass man tillhör.

Denna lilla kommentar hittade jag i min blogg för ett tag sen, tkr den va rolig. Jag tycker inte piercing är fult eller visar att man är "trashig".
De flesta jag känner har piercing någonstans och de är mycket snyggt på rätt person och rätt ställe : D
Vad tycker du?


Bilder lånade från EastStreet

Snart är det dags för Tatuering!!

Plugga...

Fast jag är sjuk så måste jag sitta och plugga, har ett trafikprov imorgon bara en vecka in i kursen.. hmpf! Och sen att två av trafik grupperna får en extra vecka till sina prov känns inte riktigt bra..
På torsdag är det samhällsprov.. Så idag ska jag plugga trafik och imorgon pallra mig iväg och skriva provet och sen hem och plugga till samhällsprovet och på torsdag orkar jag förhoppningsvis gå hela dagen i skolan oxå.
Fan va jag hatar att vara sjuk!!
The image “http://3.bp.blogspot.com/_P9_9BNjK330/R_ycE38tIlI/AAAAAAAAACQ/ZFnOdNb5zq8/s400/plugga.bmp” cannot be displayed, because it contains errors.

Sjuk.. igen..

Ligger hemma med värsta förkylningen... Vill inte!!http://arielleman.files.wordpress.com/2008/04/sjuk.jpg

RSS 2.0