The time is now - I'm heading out

De senaste då..
Elin va uppe 1-5 oktober fredag-onsdag, vi åkte till Åland över helgen med folk och hade skoj! Träffade folk på stan och shoppade lite sen åkte hon hem till gbg igen..
Förra helgen var jag ledig tors-fre så syster och Claes kom upp på fredagen och vi åkte ut till landet där vi möttes av en halvsjunken båt.. Motor kaputt och båt trasig, men vi hade rätt kul när vi drog upp båten och pga det iskalla badet så blev jag sjuk.

Bilden är lånad från syster!

Jag har helt bytt riktning med London nu, skolan jag hade hittat känns inte rätt längre, för dyr och dessutom måste jag slita med de vanliga pluggämnen oxå vilket inte är mitt mål. Så igår mailade jag och tackade nej till dom.
Nu har jag hittat en annan skola som ligger utanför London. Antingen blir det två år heltids fotoplugg i Farnham eller mode/foto/pr plugg i 2 år på halvtid eller möjligtvis under ett år på heltid i Epsom (lutar åt två år). Så nu ska jag ta tag i engelska plugget lite här hemma innan december då jag ska skriva IELTS. Där ryker 2000kr men eftersom denna skolan är billigare med runt 3000 pund så känner jag att de är helt okej!
Måste även jobba fan på min portfolio så den blir riktigt kickass! Lite mer porträtt och människor bilder blandat med mina naturbilder.

Detta blir nog sista riktiga inlägget här ett tag framöver, känner att de är dags att lägga denna bloggen på is ett tag. Mest för att de faktiskt inte händer något jätteroligt i mitt liv, jag jobbar och städar inför visningar.
Så med detta säger jag bye for now! Nästa gång vi hörs har jag nog nyss flyttat till Årsta (december) eller är påväg mot London (september)!

Puss och kram till alla!

February 12th, 1987

"Hjältar - varför ser vi upp till dem? Är det för musiken eller livsstilen? För mig är det bäggedera. Jag är 29 år gammal, det sägs att man växer ifrån kärleken till rock n' roll men det är en sådan jättelik del av mig. Den känns som att musiken fostrade mig, adopterade mig, räddade mitt liv"
Nikki Sixx - The Heroin Diaries


RSS 2.0