Senaste dagarna

Inte bra uppdatering här men men, skriver när jag har lust lr när någon tjatar tillräckligt mycket ;). I torsdags var jag och Bong iväg på strandbryggan, hon hade fått en inbjudan till Sofi's mode som hade läsarkväll. Mycket trevligt och vi hade hoppats på att vinna något men icke.. Men goodie bags! Som tog slut där men ska skickas hem till alla som inte fick. 

Fredagen var de skola och sedan stan med Sara ett tag, efter de tog jag mig hem och Becca anlände till mig för att lensa min garderob på kläder hon ville låna till Magaluf. Vid fem tiden kom Lena över och vi bestämde oss för att göra egen pizza till middag.
Galet gott och vi hade en riktigt mysig kväll med godis, sorbet och OC! Då de spöregnade så sov hon över här och på morgonen blev de mer OC medans jag gjorde mig iordning för att möta upp Bong och åka till Huddinge Centrum. Där skulle vi träffa Elin men problem med bussar och sånt gjorde att hon missade se E.M.D uppträda men tillslut kom hon och vi köade länge och väl för att få papper/skivomslag signerade ;)
Efter huddinge åkte vi tre mot stan och överraskade Jessica när hon jobbade! Sedan blev de hem åt olika håll och jag och Bong fortsatte temat för helgen med OC och god mat + godis.

Söndagen har spenderats med att tvätta, organisera och rensa ut gamla kläder i min byrå. Och såklart OC, haha.
Eftersom jag inte har lektioner måndagar eller tisdagar så ska jag någon dag till Bong och ha skoj i en naturklass ;)

(Håller på att göra om lite på bloggen, är fult med färger nu men på g.)

Pussar <3





Svar på kommentarer:

Anonym:
Jag ska tatuera mig på House of Pain i Hornstull, dom tar inget för att boka utan säger vad de kan komma att kosta. Men gå in på deras hemsida och ring om du vill veta, lr ännu bättre åk dit! Houseofpaintattoo

Carin:
Hemligt när de ska göras, men bild kommer upp i bloggen så fort den är gjord :D


Wiiiie!

Idag har jag varit iväg med Fia och Alexis och vi har bokat en tid för min tatuering :D Äntligen!!


Vadå.. har jag en blogg?

Bloggen har verkligen fått vila under sommaren men eftersom jag inte varit hemma så mycket så har de blivit snålt med uppdateringar. Men ska förhoppningsvis bättra mig nu till hösten.
Sedan London så har jag hunnit vara på Tynningö, Södermöja med tjejorna och syster min, haft någon sorts influensa (kan varit svin, läkarna kan inte säga.. men men FRISK!) och nu även varit en vecka på Öland men familjen dock inte hela då jag blev sjuk så ville inte bror + familj riskera ngt med Alexis. Men veckan var mys och varm, lyckades ju repa mig efter sjukan så jag är fit for fight nu när skolan snart börjar!

Igår träffade jag kära lilla Bong efter för länge och vi jagade runt på stan i värmen, jag skulle ha 3e och 4e twilight böckerna för mitt presentkort och så hann vi med lite annan shopping oxå. Hon fick med en skjorta hem efter mycket om och men....!!! Och jag köpte jeans leggins och ett linne :D

Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sätta mig med näsan i boken (eclipse) igen!

"Oh well I guess it's just the way that things go, I suppose that's the way the cookie crumbles"
Lily Allen - Everything's Just Wonderful

Pussar




Linne Gina 99:-
Leggins Gina 299:-
Även:
Solglasögonen är från London och vi fick tre st för 5 pund? Så värt de för oss men inte för affären!
Sjalen som jessi♥ beställde åt mig från Friis & Co 114:-


Och älskade Södermöja, utsikt från bryggan!

RSS 2.0