Helgen

Igår (lördag) var jag och pappa på handledar kurs så snart kan jag börja köra här hemma också, sedan åkte jag och mamma till min bror och familj. Där serverades det tacos och jag fotade världens finaste flicka Alexis. Sedan åkte jag mot gullmars, mötte flickorna och de blev mys med Viola, Elin och Reiven hemma hos Jessica.
Vi spelade Jeopardy och Galenpanna som jag tagit med mig. Frågorna i jeopardy hade kunnat vara lite mer nutid (gaaaammalt spel) så får leta nya frågor i veckan. Men verkligen en rolig och lyckad kväll och de slutade med att vi alla somnade till twilight.
Imorse (söndag) kollade vi på dansbandskampen då Elin ville se Danny som var gästdommare och sedan ngt program från Disney Chanel, Sonny ngt..

Åkte hem vid halv 4? Och kollade på förhäxad (a)
Kvällen spenderades efter en ytterstkort hundpromenad och soffan med pappa och mamma.

De finns sjuka människor i denna värld.. Vissa behöver mer hjälp än andra och borde inte få ta hand om hundar eller sig själva. Råkat ut för en sådan människa idag och jag fick höra ord en vuxen aldrig borde säga till en ungdom, person dom inte känner eller någon annan för den delen.
Att en människa jag inte känner kan göra mig så förbannad och de finns inte ord! Personen är tydligen sjuk men det förändrar inte de faktum att jag skulle göra något gott och fick skit för det.


Behövde bara få ut lite tankar om detta här, skriva har alltid varit en stor hjälp för mig, ett sätt att bearbeta och komma ihåg saker senare.  Kommer inte gå inte mer på detta här, lär dock berätta! Jag är den jag är och de kommer inte förändras.
Do good and good things will happen to you.
Det som inte dödar härdar!

Kärlek till alla mina vänner och familj som lyssnar och som älskar mig för den jag är.

Puss<3


Grattis!!

Fruktbarn, Apa, Girltoy, Slyna m.m kärt barn har många namn och idag fyller den lilla tönten 18!!
Grattis till henne och nästa helg ska de firas!♥♥

Förändring

Idag har jag gjort en ny header till Bong och passade även på att fixa en lite nyare till mig själv, inte mkt ändring men lite. Kanske får tillbaka inspirationen att blogga då också?

När jag ändå fixade Bongans så bloggade jag lite hos henne också, en fin fin bild la jag ut :D Tyckte inte hon...

 

Baileys, mannen i mitt liv! ♥




RSS 2.0