Birthday

Igår fyllde jag 19, inte så jätte skoj igentligen.. Vad händer när man är 19? Nada! Förutom att du måste jag välja månad till London :)
Elin och Becca kom hit och åt middag med mig + päronen :) Fina presenter fick jag, tack alla! Och tack för alla gratulationer!

I Lördags var vi på K15 (chaplin's har flyttat) och firade mig samt Elin som fyllde den 25e :D Riktigt rolig kväll, bilderna kommer på fb men så jäkla tråkigt att sitta och fixa bilder när de är sol..

Nu ska jag plocka ihop mina saker sen iväg till bussen, ska till Flaten med Elin, Jessi och kanske även Becca :D
Ikväll blir det middag på Vapiano och TWILIGHT MOVIE NIGHT! ECLIPSE!!!!!

Puss <3

I'm walking on sunshine

Imorgon är det midsommar, kommer fira först ute på Tynningö med föräldrarna + gäster. Blir lite dans (inte för mig) runt midsommarstången och de vanliga. Sedan beger jag mig mot stan för att möta upp några av mina fina vänner för lite midsommar drinkar, mys!

Täckningen till de trådlösa nätet suger nere i mitt lilla hus.. Måste fixas! Fick gå ut och sätta mig på trappen för att kunna koppla upp mig igen. Inte de roligaste då de är miljoner mygg här!
Och nu sitter jag i fotändan av sängen med datorn i fönstret för att inte tappa nätet.

På lördag kommer Elin äntligen "hem", så det blir utgång på kvällen för att fira våra båda födelsedagar :D
Märks att jag blivit lite mer happy nu när mina vänner börjar komma hem igen, no me without them! Kanske blir lite mer fart här på bloggen framöver!

Nu ska jag knarka lite Glee lr Vampire Diaries avsnitt innan jag sover :D
Puss <3

Rings


Tynningö


Jag och mamma tog en kvälls/natt promenad ner till vattnet efter This is it. Fotade lite och när vi gick tillbaka träffade vi på en liten filur som jag bländade med blixten (sry mr. frog!)

Har ingen större lust att sitta och redigera bilder, så fler bilder kommer när de kommer (studenten dvs).
Springer runt och lär mig nya kameran som jag fick i student/födelsedagspresent och fixar iordning mitt lilla hus här ute, bilder på före och efter kommer!
Dålig uppdatering kommer de vara framöver tills de händer lite mer i mitt liv! Saknar mina vänner!

Puss <3

Studenten - 9 juni 2010

Underbar dag och många tårar i efterhand!
Dessa tre år har gett mig vänner för livet och underbara minnen!
Vi har gått igenom mycket, gråtit, skrattat och bara varit.

Alltid i mitt hjärta.








Mer kommer allt eftersom :)

Dags att bli vuxen

JAG TAR STUDENTEN IDAG!!! (kl är 00.13)

Hjälp!

Nu är de mindre än en vecka kvar till studenten och allt jag kan säga är Hjälp! De är helt sjukt, kommer bli tomt och tyst även om jag inte varit i skolan mycket så har man haft en plats att träffa sina närmsta. Folk åker iväg efter studenten, flyttar hem och flyger iväg till landställen.

Nu måste jag ta klivet ut i verkligheten och satsa på de jag ändå drömt om sedan 8an. Om ett år kanske jag bor i London eller så är jag påväg dit, antingen eller. Januari 2011 eller Juli 2011.

Har spenderat dagen med att boka biljetter till Twilight, New Moon och Eclipse (Midnattsvisningen den 29e). Snabbis i skolan och fick reda på engelska betyget. Efter det åt jag, Elin och Henke glass uppe i Observatorielunden samt solade. Sen skulle jag och Elin jaga efter en tunika som är slut everywere! Så slängde iväg en beställning istället :) Vill dock ha den NU!

Blev klar med min portfolio, eller två bilder gick ej att skriva ut pga knasig skrivare men ska printa dom lite snabbt imorgon. Sista fotolektionen!

En liten preview på vad som finns i min portfolio, Tema close up i naturen.

Nu ska jag ta mitt piller (penicillin) sen blir det nog Glee tittande! (Tror nästa avsnitt är säsongs avslut.. Dvs om en vecka!)

Pussar!

RSS 2.0