Julgranen:)

09ca8ce54de0108800f510010c820e3a.png

Kolla varifrån!

 

Julgranen:)


Blä att bilden blev felvänd iaf..


Kvällen före

Imorgon är det julafton, min julklänsla är nästan icke existerande mamma sa att de var för att jag börjar bli vuxen.. Det vill jag inte tro på!
Idag har jag iaf varit i farsta med Becca och trängts med alla andra människor, skulle hitta ngt att ha på mig imorgon men blev bara ett par juliga örhängen och en underbar ring! Åkte hem åt lite tog en promenad med hundarna sen klädde jag julgranen :) Mkt fin! Eftersom varken syster eller bror firar "hemma" iår så fick jag fixa själv.
Jag har hjälpt pappa med skinkorna, usch!! Och gjort ischoklad ikväll ska vi även göra knäck.

Alla klappar är inköpta och inslagna så nu är jag iaf redo för julafton! Förutom att jag måste fixa lite i mitt rum men de ska jag göra nu innan middagen.
Imorgon vid 12 ska vi till bror och fia, där är fias familj som kommit upp från Norrköping.
Lite senare ska vi till mina sysslingar och fira med deras pappas släkt och min kusin + familj samt morfar. Mysig jul och många människor!

Tänkte slänga in en bild på granen men kan verkligen inte hitta min läsare till minneskortet så får mobilblogga bilden^^

Nu ska jag städa lite ;)
Puss <3


Ett stor kram till familjen Wallin♥
Pass kommer föralltid finnas i våra hjärtan!♥


Blabla och Mötley!

Nyss fixat till Fias blogg och tänkte slå mig ner i sängen med gårdagens chips rester och kolla på marley and me, en film jag länge velat se. Inte den roligaste kvällen på länge.
Kanske hittat något mer gott att äta nere i köket! Ska springa och kika.

Jag är pepp inför Sonisphere 7 augusti 2010 Stora Skuggan Stockholm, för vet ni vilka som ska dit?
MÖTLEY CRÜE!!!!!
Lyckligare går det inte att vara och nu får jag och Sara (ja även du Henke!) se dom tsm eftersom jag missade dom på peace i somras! Men nu jävlar!!

Film och gottis nu!



I'm back!

Skulle blogga efter helgen och nu är det efter helgen så jag bloggar. Igår var det dags för bikt inför cyberfilmen! Vi var sex tjejer som kastade oss på den lilla gula fotöljen och skulle få plats i bild.
Det blev förlåt till lärare för missade inlämningar, sena ankomster, långa luncher och sånt. Sedan blev de lite nostalgi prat men ytterst lite då vi kom in på att sjunga julsånger. Dock endast början av dom för texterna var som borttappade och falska toner.. Men de blir fint och lite härligt pinsamt om det kommer med nu till julavslutningen!

Jag har kommit på att jag måste handla mer julklappar, många som vi ska fira jul med iår. Men har varit duktig och effektiv och slagit in fyra paket redan! Woho, jag är dock ingen begåvning..
Imorgon är de till skolan igen, Cambridge Engelska.. Det vi gjorde i 7an-8an återigen? Men trevligt sällskap på lektionen iaf så vi gör det bästa av situationen.
Sen ska jag hem försöka att inte äta upp allt julgodis... ehehe.. och fortsätta fixa med julklappar och kanske städa klart i mitt rum. Lyckades befria golv och säng från kläder igår iaf!

Avslutning och JULAFTON nästa vecka!
Skam att jag inte sett något avsnitt av julkalendern.. SVT Play imorgon kanske? Och inte heller har jag haft en julkalender.. Buhu, lite sent att fixa nu dock.

Nu spelas nya ica reklamen på tv, 300 avsnitt!
Sova nu!
Puss<3



BTW! SNÖN!!!♥ Jag älskar det!


Zahara - 1 januari 2009. Första bilden på snö jag hittade ;)


Time keeps rolling by

Helt glömt att min blogg firade två år den 6e december! Tiden går så fort! Snart är det jul, igen! Sedan är det massor som händer efter jul och nyår, Lanzarote, Studentskivor och sist men verkligen inte minst är det Student!

Glömt bort att blogga den senaste tiden också eller så har det varit så att jag loggat in börjat men sedan inte haft något att skriva så ja.. Men kanske kan knåpa ihop lite inlägg nu under jul, om inte så ska jag försöka lägga in lite mer bilder iaf!

På senaste tiden har jag hunnit:
19/11 - Varit på midnattsvisningen av Twilight och NEW MOON!!
20/11 - Firat Jojo som fyllt 18!! Blev tjejmiddag sedan utgång på Chaplin's.
27/11 - Firat Becca som även hon fyllt 18! Cattelin.. Sedan blev det röj på Chaplin's!
4/12 - New Moon 2a gången med Viola och Jessi! Sedan Nivå 22 (åkte hem efter nivå) för att fira Ellen som fyllt 18!
4-7/12 - Syster va uppe och det bakades lussebullar och pepparkakor!

Julafton närmar sig med stormsteg, försöker få lite julkänsla här hemma men det är svårt. Vädret är så trååååkigt! Nu vill jag ha snö och förhoppningsvis kan den ge lite mer känsla av jul! Julklapparna börjar bli klara.. eller de flesta, mest lite småsaker som ska fixas.

Ge mig snö nu!

Puss <3




Foto: Viola♥
Modell, Smink, Redigering: Jag
Kamera: Nikon D300


Funderat på vilken tatuering jag vill göra som nummer 2, dels hjärtat höger öra (syster och jag ska ha likadana) men även en text som går över revbenen. Blir nog efter jul och nyår! Hoppas jag (a) kostar ju lite också..
"There's a heaven above you" 
"You got to make it your own way"
"Find another day"
"You're in my heart now"
Någon av dessa rader vill jag ha, dock svårt att bestämma mig eftersom alla är så fina! Från låtar av Guns N' Roses♥ Finns även flera att välja på men vi får se! Kommer inte tatuera in någon innan jag är helt 100% säker iaf! Den sista är den jag först funderade på att ha under fjärilen i början.



RSS 2.0