De lilla blåa huset

Är ju väldigt segt med uppdateringar här så visar hur mitt hus blev efter målande och mina möbler. Bilderna är lite skeva men gjorde panorama och har inga andra bilder.



De som saknas på bilden är dock mina gardiner och klädställningen (som jag fortf inte köpt!).

Lilla Phu

Segt här men eftersom jag inte gör mkt blir de inte heller mkt uppdatering.
Har börjat gå igenom och fylla i alla ansökningspapper till skolan i London! Längtar mer och mer!


Lilla Phu som jag är kattvakt åt!

Igår kväll satt jag och syrran och planerade framtida tatueringar och jag har kommit på en ny ide med tre gamla, så har inte fullt så många tatueringar planerade längre.
Ska åka och få kostnads förslag och kanske om dom kan rita upp den redan då.

Nu ska jag stänga av datorn och hata åskan! Regn är okej men åska, not so much!


As long as we abuse it, never gonna lose it


Safety Dance - Glee Cast


Idag bär det av in till stan igen, för ska möta upp bl.a Viola och hennes syster som har styrt upp en picnic! Mycket mysigt :)

De senaste dagarna har jag varit ute och seglat, kors i taket! Fick rejält med färg vilket gillas och efter de blev det en träff med Lena hemma :) Vi lagade tacos och satt ute i trädgården och catchade up.
Sen ut till Tynningö igen (galet farande på mig) och idag ska jag hem igen, men imorgon åker jag ut igen. Föräldrarna ska ut med ngn båt på kvällen så måste vara hemma med vovisarna.

På Söndag åker jag dock hem för att stanna där ett bra tag, med undantag för om jag tar några dagar ute på Södermöja. Snart kommer Jojo kommer äntligen hem! Då ska vi se Dear John och Eclipse, igen!





I know that I am leaving my best friend


To sir with love - Glee cast


Segt på blogg fronten som alltid här men de är så fint väder och min uppkoppling här ute suger rent ut sagt. Lyckas jag koppla upp mig funkar det bara i ca 20 min..
Men nu är de lite grått på himmlen och nätet funkar så en uppdatering är på sin plats.

Dock är det inte mycket som händer förutom att vi fixar med nya huset och solar :)
Jag har bestämt mig om London.. och de blir i Juli 2011. Detta tack vare att mina föräldrar + sysslings familj åker (antagligen) till Alperna vecka 9 och jag vill ju självklart följa med. Tackar inte nej till det!

Så i slutet av juni nästa år kommer jag lämna Sthlm. Så folk får ta och komma till London för att fira min 20års dag! Nu är det bara att börja fylla i alla papper, prata med CSN och översätta mina betyg.


RSS 2.0