KT Tunstall - Heal Over



KT Tunstall
är sjukt duktig och har älskat låten Suddenly I See lääänge, hennes låt Heal Over är en lugn och jätte fin låt med en text som är helt underbar : )

Inte långt kvar!

Idag är det 60 dagar dvs två månader kvar till min födelsedag, sommaren är på ingång :D Hihi
Detta kommer min sommar bestå av:
Sol
Bad
Familj
Födelsedag
Tatuering
Tynningö
London
Södermöja
Öland
Mys!!






På torsdag är det valborg och lite människor ska komma hit och vi ska ha x-men maraton för planerar att se Wolverine på fredag ; )
På 1a maj planeras grillning : )

Blåsippor

Varit hemma idag och blir hemma imorgon med.. Är helt slutkörd och kroppen börjar ge upp, känner att en förkylning är påväg så vilar och sover så gott de går. Inatt har jag haft massa mardrömmar och skit. Men hoppas jag mår bättre imorgon, tack för mess : ) ♥


Blåsippor på påskafton

Hell on high heels

Jag har inte mkt att göra, sitter och väntar på att Grey's ska börja ^^


Louboutini och Carrie's Dior skor från SATC : )

Alexis <3


Pluggar trafik!


Sitter och pluggar inför provet vi har på måndag. Prov på hela körkortsboken och teorihäftet! Panik Panik
Sitter och gör alla frågor i häftet nu och somnar nog snart (a) Borde kanske se om jag kan hitta ett sånt teoriprogram som man kan öva, lite lättare sen när jag är klar med teorihäftet. Bonnier lr Teo 2009?

Imorgon ska jag ut och fota lite med Viola, fota skoaffärerna Mixage. Och sedan hem för Jojo och Bong (om hon blir frisk) ska hit :D

Nu back to plugg!







She's our pride and joy

I tisdags va jag hemma hos Lena, mkt roligt. Tack för att jag fick komma : ) Sen igår va jag tvungen att åka in till skolan för att skriva sam. prov kl 11. Kl 8 väcktes jag av tre skällandes hundar.. Hmpf! Jag skulle upp 9.. Inte okej, men men jag kom upp och skrev provet.
Sedan vid 15 kom Annie och Claes upp och Thomas hämtade Kenzo. Jag, Annie, Claes och Zahara åkte in till stan för Claes skulle på möte så vi andra gick runt och fönster shoppade lite. Jag bokade även klipptid! Äntligen! Jag och Annie gick tillbaka dit Claes hade möte och lyckades ta oss in i porten då Annie "råkat" se koden. Och sedan väntade vi.. Efter kanske 30 min fick vi komma in dit och vänta där ist ; )
Väl kom jag på att jag hade tandläkar tid kl 13.30.. eeh jag skulle ha avbokat den men eftersom de hänt rätt mkt senaste dagarna med bebis och hundar hit och dit så glömde jag bort de totalt! Så ska ringa dit på tisdag och berätta varför jag inte avbokat och boka om.
När vi ätit åkte jag, Annie och Claes till tyresö och hälsade på Alexis och alla andra :D Alexis måste vara den sötaste ever!! Har nu träffat dom varje dag sedan hon kom till världen : )

Denna dagen har bestått av städning, påsk handling, plugg och bebis. Tagit massa fina bilder på henne med min kamera och med D300an som ska läggas upp så snart som möjligt. Tillsdess, mobilbilder^^

Mys med Faster Annie och med Farbror Claes

Mys hos Farmor och hos Farfar





Before i forget!!
Skorna jag förälskat mig i från miss sixty har jag hittat nästan likadana i budget!! Ska slänga mig iväg och köpa dom när jag klipper mig tror jag o.O Mamma du får säga vad du vill, detta är ett kap!

Budget, 250:-?                                   Miss Sixty, 1700:-?


Sötisen


Min bror, nybliven pappa♥

Alexis♥

5 april 2009

Nu har jag blivit faster åt en liten tjej, Alexis :D
Ska åka in senare för att hälsa på dom på BB, äntligen!
Kommer antagligen bilder sen när vi varit där : )
♥ ♥ ♥ ♥
Min älskade lilla Xtrah fyller 8år idag också :D

♥ ♥ ♥ ♥

Plugg på en lördag..

Avstängd dator och mobil blir de icke idag, men plugga ska jag faktiskt göra och har börjat med trafikuppsatsen lite smått nu. Ska senare ut på en lång promenad i solen för de har jag lovat mamma och pappa ; )



En sån kväll... Igen

Vad ska jag säga? Vet inte riktigt.. 
Ohändelserik kväll.. Åt pizza och pratade med pappa, gick ut med hundarna och nu är de vår, glassbilen körde förbi ett antal gånger. Så Ska De Låta, zappa runt.. Ohändelserikt dvs..

Men funderar på att ha mobilen/datorn avstängd hela dagen imorgon och vara okontaktbar bara ägna mig åt plugg och tankar, hmm får se imorgon bitti men svarar jag inte så är de därför.
Sitter och kollar på Troja, men ska nog byta till The City ist mer lättsmält och de är vad jag orkar..



Lat Lat Lat!

Ska jag orka gå ner och ställa mig och göra Brownies?
Är sugen på Cheesecake men orkar verkligen inte gå och handla saker för de *laaat!*
Cheesecake får de bli nästa vecka, men nu Brownies lr ej de är frågan...




Bildregn


Morfar och Annie♥

Mormor och Thomas♥

Thomas och Annie♥

Jag och Tua♥
Sötaste bilden ever!

The Calling - Adrienne

Denna låten går om och om i mina hörlurar just nu, kan inte höra den för många gånger : )

RSS 2.0