Valborg

Idag är det Valborg =D vilket betyder mys med trion och sen får vi se om vi träffar jojos vän Bella oxå =)
I skolan idag hade vi först slapp engelska då vi hade betygsprat, VG ligger jag på med goda chanser till MVG =D YEEEY!! Sedan på medieproduktionen låg jag, sara, viola och kajsa ute i gräset och solade. Sjukt härligt och varmt, älskar våren<33 Fick faktiskt lite färg på magen så nu är solbrännan på g ; ) Sedan hade 3orna möss-påtagning som vi tittade på. Åkte sedan hem och nu ska jag gå och möta Bongan =D
392785-156

Pussar <33

Leker i Ps

392785-155


Länge sedan jag bloggade... igen (a)

Nu sitter jag här och skriver på min filmanalys som ska vara inne imorgon.. Panik? -Lite! Har också en svenska rapport att skriva, en fördjupning på vårat program val. Idag skulle jag egentligen ha jobbat men fick mess om att lillen hade feber så inget jobb och ingen fotografering idag. Känns lite buttert då jag släpade med mig hela kamera väskan och sånt till skolan.. Men men sånt händer, fick fota lite i skolan ist =)
Idag hade vi Engelska Np (reading and listening) de kändes bra så hoppas de går lika bra som i 9an =D Efter Np hade vi kursinfo dag i skolan, dvs man går runt och pratar med olika lärare om de valbara kurserna till 2.an. Ska ha gjort valen innan onsdag nästa vecka så måste börja fundera lite mer på vilka kurser jag ska välja. Inriktningen är ju redan bestämd ; )

392785-151
(Kvarntäppans båtklubb, Tynningö. Fixad med Grain i Ps)

Imorgon är det ju varborg! Snabba ryck nu på våren =D
Planen är att Bong kommer och äter här med mig(?) Och sedan kommer Jojo och eventuellt också hennes vän Bella =D Sen lär vi ju inte sitta inne och loda hela kvällen utan ut och kolla på brasor och flumma runt. Ser fram emot kvällen iaf =)

Nu ska jag skriva min filmanalys, blir nog om Blood Diamond senaste filmen jag såg (a)
Pussar<33

InDesign


Text 1: Elin 2008
Text 2: Elin 2016

Nu sitter vi i skolan och har mediekommunikation, har gjort två av mina tre texter nu =D måste skriva den sista så jag kan göra klart den nästa lektion (dvs om två veckor).

Ska fortsätta fixa nu, sen efter skolan åker jag iväg till Kunskap och hämtar upp jojo<33 =D

Pussar <33

Äntligen!

image149
Äntligen CS3 på min egen dator <33

Blogg torka?

Känner att jag blivit rysligt dålig på att blogga.. Inte bra alls, men har ingen lust att sitta och skriva när man kommer hem sent från jobb/skola och vädret är underbart!
image148
Min fredag kommer iaf spenderas med denna Apa<33
Min förut träffades vi varje dag och varje helg, inte konstigt att vi blev trötta på varandra men nu träffas vi inte ofta och då längtar jag alltid tills vi ses igen<33

Nu ska jag återgå till att försöka skriva min bokredovisning, får se hur bra det går. Jobbar imorrn också så räkna inte med inlägg då (a)
Juste min nya dator kom igår så nu är jag massa lycklig över att jag slipper den gamla burken xD

Pussar <33

Shopping

image147Rolling Stones linne, HM
Köpte även lite annat men har ej fotat de än ;)

Lite bilder från Alvesta

kortEtt sött kort Oasen säljeroasenOasen Relax - Bubbelrummetbaylies♥♥Baylies♥♥zazzi♥♥Zahara♥♥

Snart är de dax, om jag kommer ihåg att ringa och boka en tid xD

Ledig + Jobb

image140
Lite skor jag vill köpa inför våren och sommaren.
Har städat undan vinterskor och kläder nu så våren och sommaren ska få inta min garderob =) 
(måste köpa en extra byrå till tjockare tröjor och sådant) 
Letar efter ett par klar röda lackpumps för inte allt för dyr slant. Vet någon var de finns? 

Idag har vi haft studiedag, så dagen har spenderats med träning. Känns superbra att kunna komma igång igen. Ska träna igen imorrn med Becca för hon mådde inte så bra idag.. Sedan när jag kom hem gjorde jag scones, blev lite brända, och som jag sa till Jojo var det helt ugnens fel ; ) Jobbade även kl 14 - 18.00, fick gå tidigare eftersom min pappa fyller år idag =) Imorrn är det skola igen, träning och sedan jobbar jag 16 - 20.45.

Ska kolla på Desperate Housewives nu eftersom de börjar igen idag =D
Pussar<33

Ny arena 2012

image139
Stockholmsarenan, Arenaförslaget som tagits fram av White arkitekter.

"- Jag skulle vilja säga att sannolikheten att Hammarbysupportrarna kan få en ny arena är hundraprocentig, säger finansborgarrådet Kristina Axén Olin (m) till
hammarbyfotboll.se. För Hammarby innebär detta ett fantastiskt lyft.

Under våren eller sommaren tar kommunfullmäktige ett inriktningsbeslut gällande arenan. Nästa år ska planprocessen genomföras för byggstart senast 2011. Målsättningen är att arenan ska stå klar 2012. 

Arbetsnamnet på den nya arenan är Stockholmsarenan. "


Lånat från hammarbyfotboll.se

Om bygget nu blir av, vilket jag tror, kommer jag kunna se från vårat hus. Så inte bara härlig Globen utsikt utan oxå Stockholmsarenan =)

I HIF - AIK står de just nu 1-0 men matchen är avbruten pga AIK fans som kastar in saker på plan.. Tråkigt ju när de blir så! Pappa håller nog med mig ; )



Nu sitter jag och kollar lite på Prison Break, väldigt länge sen jag såg så fattar inte så mycket.. Någon som vet lite mer än mig och kan berätta vad som händer? xD 
Nu är de reklam igen oxå, efter 8 min helt stört.. Imorgon är vi då lediga eftersom det är studiedag. Ska gå upp inte allt försent och åka iväg till Friskis med Becca och träna sedan är det jobb som gäller. Jobbar även på onsdag, bra att tjäna lite mer pengar.

Pussar<33

Ge mig!!

Dessa plagg måste jag verkligen köpa inför sommaren, dock är de från Glitzy lite väl dyrt för min lilla plånbok...

392785-136Klänning från HM 149 :-

image138Klänning med öppen rygg HM 98 :-

image137Linne som man kan knyta bak HM 129 :-
392785-135Linne från Glitzy 410 :-

 


På torsdag kommer min nya dator =D lr om den blev klar då? jaja, den e på g iaf :D



Tävling!!

image132
Nu har ni chansen att vinna ett par snygga stuprörsjeans i valfri storlek, värde 599 kr från ByConcept!
Titta in hos Kelly för att vara med och tävla =)
image133image134

Sprintster

Sitter och spelar lite små skumma spel xP
"Sprintster
You've just been sucked into another dimension, the food dimension. You're surrounded by the tastiest foods in the universe with the only downside being they are toxic to touch! Run Run Run for you life and don't touch the food!"



Play Games at freeworldgroup

Jobbigt med rubriker!?

Nu är jag här igen, fick massage av Annie för kanske en halvtimma sedan. Härligt härligt =) Fick dock super heta knottror i ansiktet av handuken jag låg på med huvudet.. Såg väldigt underhållande ut xD Annie skulle sola lite nu sedan ska vi äta lunch, börjar känna mig lite hungrig nu så de passar perfekt. Efter lunch ska jag nog nörda mig med att kolla på sex and the city =D

Pussar <33


http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=23054
Pete Wentz gillar att dansa runt i Jessica Simpsons skor?! Haha härligt^^
Ska nog ta och lyssna lite på Fall Out Boy bara för de =D

Monster

Igår kväll när jag skulle blogga så dog internet lagom till att jag skrivit klart så hann inte publicera mitt inlägg.. Lägger in de här iaf^^
"Hej hej, lovade ett inlägg idag och här kommer de =)
Har inte gjort så mycket idag, varit hemma här ensam och busat med monster 1 och 2. Zahara har verkligen gjort allt för att skada min mage idag xD såfort jag ligger i soffan kommer hon och ställer sig på magen, 20 kg hund massa trevligt xD Sen när jag åt päron satt både hon och Baylies och dregglade ner överallt! En dusch av dreggel blev de..
Imorgon ska jag med Annie till Oasen och få massage =D Nu ska jag gå och fixa mig lite mat så jag kan äta och kolla på so you think you can dance.  Zahara har ätit upp fjärrkontrollen till boxen oxå så det går endast att kolla på 5an xD"

Nu sitter jag iallafall inne på Oasen och Annie jobbar medans jag sitter här framför datorn ; ) Ska vara med henne här hela dagen, lär kolla lite på sex and the city (a) och senare ska jag få massage =D hihi

BayliesBlöt Baylies efter promenad då han badade i lera ; )ZaharaEn trött liten Zahara =)

Återkommer säkert med mer inlägg senare!
Pussar<33

Åker från snöslask till solen

Hej hej, nu sitter jag här hos Annie och Claes. Kollar lite på Independence day. Kom fram hit vid 14.30 då tog jag och Annie en promenad med vovarna och sedan åkte vi och handlade.
Imorgon blir de lite sovmorgon för oss, sedan åker Annie och jobbar runt 12 så då ska jag häcka här. Hoppas på bra väder imorgon också. Sedan blir de nog mer film kväll imorgon^^ Bloggar också mer imorgon då jag förhoppingsvis har lite mer att skriva ; )
Jo, juste. Idag på tåget satt jag nära en familj vars äldsta dotter och son satt och diskuterade vad huvudstaden i London hette o.O Fick jobba för att inte dö av skratt, de värsta var att dom var runt 14-15 oxå... Ibland undrar man lite xD

Nu ska jag kolla klart på filmen sen blir de lite ligga och läsa i sängen.
Pussar<33

Viola och Jag

Här kommer en bild från när vi var och fotade i studion.
image128

Tisdag = Jobb

Idag vaknade jag runt halv 9 då jag var tvungen att gå upp, äta frukost, gå ut med hundarna och packa eftersom jag åker imorgon!. Lite senare kom Jessi hit och vi pratade av oss om lite allt. Sedan drog hon iväg mig till skolan för att säga hej till lite folk som satt där och spelade och hade prov (i övrigt är våran skola lediga denna vecka). Runt kl 13 så begav jag mig mot jobbet, tog direkt med mig barnen ut och lekte lite men eftersom att det är så hemskt väder så var vi bara ute i ca 40min.

Slutade vid 19.00 och gick hem för att fortsätta med min packning, och nu sitter jag här. Har inte packat så överdrivet mycket än. Kläderna är packade men sen är det allt dedär andra man ska ha med sig också. Funderar t.ex starkt över vart jag gjort av mitt usb minne så jag kan lägga upp bilder när jag är där nere. Förhoppningsvis ligger de där de ska, säkert förvar i min väska.
Lämnar Enskede runt halv 11 imorgon så jag har lite tid att hitta tåget och köpa något ätbart m.m. 11.20 lämnar mitt tåg Stockholm och anländer sedan 14.25 i Alvesta. Kommer ha rätt tråkigt de tre timmarna jag sitter på tåget, så sms.a och ring folk!! 
Ska bli mycket roligt att bo hos Annie och Claes i 4dagar, på lördag kommer pappa ner med bilen för att prova frack till bröllopet och sedan åker vi hem samma dag. Så borde vara hemma runt 19-20.00 på lördag, blir förhoppningsvis en liten träff med Jojo då.
image127Igår när jag var hos Naprapaten satt jag och läste igenom en tidning och hittade detta^^ Jag som är en sann skonörd kom och tänka på att när jag ser någon gå förbi mig så kollar jag på deras skor xD haha låter lite konstigt men ett par skor kan säga så mycket om dig. Naprapaten sa iallafall att nacken kommer bli bra om jag återgår till träningen, stretchar nacken många gånger per dag, får massage!! och börjar varje dag med ett stort glas vatten så musklerna får syre och sånt. Så jag och min nacke ska snart må bra igen efter år av plågor.
Ska återgå så gott de går till min packning nu.
Pussar<3

Lite mer ordning på saker igen

Hej, denna helgen har inte riktigt gått som jag velat pga en viss händelse i fredags. Tack vare alla mina hemskt-underbara vänner så har jag tagit mig igenom detta också. Tänker inte gå in på vad som hände, men det fick mig att må dåligt och inte vilja vara ensam.
Så i fredags efter skolan åkte jag hem och sedan på bio med Bong♥ Vi såg 27 dresses, sjuk bra film =D Sedan åkte jag hem till mitt och vid 21 gick jag och mötte Jessi♥ som varit på Shan Atci's ståupp show. Kl 22 gick vi och la oss, så skönt de va att sova tidigt! 
          På lördage gick hon hem och jag beslöt mig för att ringa Linda♥ och se vad hon hade för sig. Lördagen blev spenderad med Linda och sedan också Jennifer♥. Vi bakade brownies, åt godis och var ute och gick. På kvällen kom oxå Bong♥ och vi satte oss för att kolla på Rent. Det måste vara världens absolut bästa musikal! Vid 23 gick Linda och Jennifer. Bong och jag började disskutera om vi skulle kolla på Dirty Dancing lr Hairspray. Det blev Dirty då Bong inte sett den innan. Vid 01 gick vi och sov, jag somnade direkt men inte Bong tydligen.
Denna söndag har spenderats med att kolla på tv och städa huset. Mår fortfarande inte riktigt bra igen men tack vara er alla så mår jag extremt mycket bättre♥♥

Resten av veckan är jag ju ledig så de blir städning av mitt rum imorgon och på tisdag jobbar jag. Sedan på onsdag åker jag ner till min syster i småland ♥  Ska även till Naprapaten igen imorgon.

Måste bara säga att jag fått upp ögonen för Depeche Mode, dom är grymt bra!

Pussar <33
Oändligt mycket kärlek till alla som försökt och lyckats få mig att må bättre igen♥ Betyder allt♥♥

Hej nacke, tillbaka nu?

Hej hej, nu är jag här igen efter en heldag med skola och massa annat. Först mötte jag Jessi i sandsborg så vi hann med 20 bussen och var i slussen vid halv. Så skulle hon köpa frukost och sedan skulle vi stressa iväg till gympan. Stressa hade vi ju inte behövt göra.. Hade teori på gympan men vi kom fullt påklädda redo för ett riktigt pass (a) Sen hade vi svenska, ska börja skriva en rapport.. HJÄLP! Efter svenskan var det dags för spanska. Vi hade glosor till idag som jag faktiskt kunde 2/3 av =D Sen skulle jag och Viola fortsätta jobba med Imperfekt och Preteritum. Dock visste inte hon lr jag riktigt vad det var så våran lärare skulle förklara de för oss. Det gick in i mitt huvud rätt snabbt men Viola hon blandade bara ihop allt idag xD Jag hade väldigt roligt åt de inte ofta jag fattar mer än henne (a).

Kl 12 skulle jag vänta på Jessi en timme då vi skulle åka till gullmars och gå till sandsborg tillsammans. Vid ungefär halv 2 åkte vi och självklart fastnade vi lite i globen. Kollade skor och kläder och åt lite donken. Träffade min förvirrade lilla Mams♥ inne på Wedins hon såg chockad ut. Sedan gick vi hemmåt.
image125

Vid 10 i 3 skulle jag och pappa åka till Saltsjöbaden för att träffa naprapaten. Jag var väldigt nervös över de här att han skulle hålla på och knäcka massa saker i min nacke och så, men nu kan jag säga att det var så extremt härligt! Han hittade dock en himla massa saker i min rygg och nacke som ska fixas. Även fixade han så att mitt bäcken rätade ut sig och mina ben är nu lika långa xD
De första han hittade och skulle knäcka var i nacken. Visade först hur han skulle göra det och sedan var det ett stort jävla brak i mitt huvud. Ont gjorde de faktiskt inte *tur* men de låter hemsk, lät som om hela skelettet rasade ihop o.O I efterhand kan jag säga Välkommen tillbaka nacke som kan röra sig lite mer normalt. Ska tillbaka på måndag och kolla lite hur de blev och säkert knäcka mer. Han sa att jag säkert kommer ha "träningsvärk" i kroppen imorgon efter detta, men men de kan jag leva med =D

Nu ska jag prata med mina flickor om helgen och sedan sova. Imorrn är det foto och nya bebisen, d300 ska med!♥
Pussar<3

Godmorgon!

Idag är jag pigg och uppe i god tid faktiskt. Vaknade och gick upp vid kvart över 6, mycket bra då jag de senaste dagarna gått uppp vid 20 i 7 (a) Ska snart gå till bussen.


Nej nu messade Jessi och frågade efter mjukis byxor så ska ta och leta reda på ett extra par om jag har.

Pussar<3

I brist på annat...

Nu sitter jag här och är trött men inte sova trött.. Sånt är jobbigt.
Idag började vi ju som alltid med engleska kl 8, sen kl 10.10 var de dags för medieprod. Fortsatte redigera våran musik video. Gick ju "jätte bra" så fort vi satte på låten brast vi ut i sång och dans xD Väldigt efftektivt. Vid 12 begav jag mig av mot kärrtorp och mötte Becca, skulle titta på hennes sköldpadda. Älskar sköldisar (a) så söööta =D och så fick jag ju träffa Becca lite mer än vanligt oxå♥. Hon åker på lördag, kommer sakna min flicka!!

Gud är så enormt glad över att de är vår nu =D finns ju verkligen inget bättre (förutom sommaren xP) Kommer nog promenera hem från Gullmars imorrn. Så får jag njuta av solen och fota =D Nästa vecka är det VTFF, så åker ner till syrran i Alvesta på onsdag♥ Umgås med härliga smålänningar och vovar. Lär tralla runt mkt på Oasen, eftersom syster jobbar när jag är nere. Kanske kommer hem lite brunare om jag vågar lägga mig i ett solarium xD

Planerna för imorgon är skola, börjar med gympa sedan svenska och spanska... Har typ 20 miljoner glosor jag försökt lära mig... Kommer nog faila lite (a) Sedan är det ju då hem och promenera OBS! endast om der är riktigt soligt och varmt ; ). Kl 15.30 ska jag och pappa till en naprapat, han ska få titta på min hemska nacke och se vad som kan göras med den. Är lite rädd att han ska knäcka och hålla på, sånt srämmer mig *mes*.

Nu ska jag underhålla mig med att prata med folk och sedan sova.
Pussar<3

1 april! -->Humorlös rubrik

Äntligen funkar blogg.se igen!! Har tänkt att jag ska blogga hela helgen men de har ju inte funkat... Nu funkar det iallafall och alla är lika glada över de ; )
Idag har vi haft våran sista lektion med multimedia A, för mig gick de ju eeh.. bra?! Jag kom dit med insikten att nu ska jag göra klart detta och de ska gå jätte bra.. Ha-ha! så gick de ju inte riktigt, kunde inte få knapparna och funka och Karim sprang bara runt och hjälpte andra. Viola fick försöka hjälpa mig under ett av mina utbrott.. Men inte ens hon fattade då är de illa! Tillslut kom han och hjälpte mig och jag fick tillslut ordning på de hela *stolt*. Det tog dock rätt mycket extra tid, så får lite frånvaro på matten.. men men.

Nu sitter jag här i K 71an med Viola och Jessi. Har lekt lite i PS och Jessi har skrivit rent vårat medie kunskaps arbete. Ska snart dra mig hemmåt, är ju fortfarande sjuk så ska vila och äta massa nyttigheter. Becca slutar 13 så kanske åker med henne = )
Juste!! Busschauffören imorse hoppade över mig, så jag fick stå och vänta i 10 minuter.. Inte var jag glad då!

Pappa försökte lura mig idag oxå.. Fick ett mess där detta stod: image124
"Har du hört att Hammarby och Helsingborg ska gå ihop?
Hammarby har publik och de andra har Henke Larsson och en massa pengar. : O \ \P"
Tyvärr, de gick jag inte på (efter att Ronja påminnde mig vad de va för dag)

Och ett stort GRATTIS! Till Ronja för idag fyller hon 17år♥♥

Jag och Ronja


Nu ska jag messa Becca och se hur de går för henne och när hon åker från skolan.
Pussar <3



RSS 2.0