Visning 1 av 3

Sedan i söndags har de inte hänt så mycket men ändå en del.. Har jobbat såklart, varit på dinner dejt med fina Jessi som nu har postat ett ja tack till skolan i Australien! Så när hon åker blir de Skype och sen kommer hon hem hit på lov precis innan jag åker så de är bra planerat.

Sedan har vi haft förhandsvisningen på huset i onsdags, 3 av 5 kom och kollade och de blev ett nej, ett JA! och ett kanske. Så vi har 1½ par som kommer vara med och buda vilket känns som en riktigt bra start. På söndag är första "riktiga" visningen och sedan på tisdag. Sen är de kanske över.. Känns lite knas att folk kommer och kollar på mitt hem för att se om de ska bli deras hem.

Men vi ska skriva de sista raderna i detta kapitlet och börja med lägenhetskapitlet! Vet att Bong och Jojo inte kommer gilla att jag skriver detta men de ska bli skönt att få en lite "nystart" och de är inte så långt bort tjejer! Ni får övning inför nästa år om inte annat.
Jag längtar till att få inreda lägenheten!

Ikväll skulle de egentligen varit utgång på schemat men pga lite saker känner jag att de är inte de bästa för mig. Även dragit på mig ngt från barnen på dagis eller maten där för mår sjukligt illa..
Imorgon ska jag dela ut reklamblad med Jojo i Globen, ett minijobb för fattiga mig som inte får lön förns om en måndag! Sedan på söndag åker vi till Almunge för att fira min kusin och syssling!

Ska se om jag ska kika på Vampire Diaries igen nu eller hitta ngt annat skoj. Glass och strössel ska hämtas iaf!
Ha en trevlig helg!

Vuxenpoäng

Då var ytterligare ett vuxen poäng plockat!
Röstat och detta var sista gången jag satt min fot i Enskede Skola, råkade oxå vara de klassrum vi hade svenska i.. BYE BYE Enskede Skola! I will see you never more!

Dagen har spenderats med att städa ur kryddskåpet och kylen inför kommande visningar, ska även fixa till porslinsskåpen imorgon.
Flytten närmar sig med stormsteg!



Missing you

You Can't Put Your Arms Around A Memory
And right now thats all i want to do!
Hug you and look into your eyes.
Always and forever in my heart!


Min stora kärlek! ♥



Att sakna är svårt men det är fan ännu svårare att inte sakna.

One year ago

Var jag nytatuerad! Dvs vi har en ettåring idag. Min kära älskade fjäril, måste säga tack till min bror och fia igen efter ett år - Världens bästa present!
Jag hade nyss kommit hem från Kulturhuset med Pappa vi såg de tre musketörerna, as bra "rockmusikal".
Hade "nyligen" börjat sista året på gymnasiet, ett år som blev de bästa med de bästa! Mp3a - jag saknar er!

Vad gör jag idag då, jag lyckades ta mig till jobbet i 2h efter en redig förkylning. Jag har packat ihop mitt rum ännu mer. På måndag ska de fotograferas och ja jag träffar inte mina underbara vänner varje dag som jag gjorde då för ett år sedan..
Alexis, stora tjejen började på DAGIS idag! Herregud..



Vad mer då? Love-Hate relationship med allt just nu, flytten-skit roligt men jobbigt, förkylningen-bara hate där iofs att jag inte mår riktigt hundra än, hösten-är den här är den inte här? Svettades ihjäl påvägen hem idag. Men men de kan bara gå uppåt nu, riiight?



Days go by

♥2008-09-07♥
Tänk att två år kunde gå så fort men ändå så långsamt.
Du är saknad.


"I wake up to find myself
After all these years
And where all the time has gone
Still seems so unclear
Cause there's no one else
Since I found you
I know it's been so hard

You should know"



Beautiful Dangerous - Slash feat. Fergie

De är nog bara jag som kan jobba två dagar på dagis och redan känna att min hals börjar svullna upp. Hatar mitt jävla imunförsvar och min hals.. Note to self, mååste ringa min läkare på måndag morgon!!
Sitter och surplar på en kopp med honungsvatten spetsat med lime fick nöja mig med de då vi inte hade någon ingefära.

Annars då, förutom klen kropp?! Jag har äntligen fått lite nya ideér till fotograferingar. Ska se om min syster vill stå modell någon dag i helgen. Har jag någon som är frivillig annars?




Skulle publicerats vid 14-tiden idag!

Let the freedom begin

Dött dött dött här men lite har hänt utanför bloggen!

Huset är på g att tömmas, jag har möblerat om mitt rum (varför inte tidigare kan frågas?).
Vi har kollat på lägenheter och hör och häpna idag skriver vi på papper om en jag och pappa såg i söndags, mamma fick kolla på den igår! Tadaaa! En tvåa i Årsta, älskar den, stort nyrenoverat kök, stort ljust vardagsrum, balkong i söderläge över "innergården", sovrum som inte är minimalt!
Jag har även börjat jobba! Eller jag började idag, på ett av dagis, köksjobb. Mamma som fixade, nu är hon glad! Så nu har jag något att göra 4h om dagen. Ska dock fortsätta söka heltidsjobb.

Igår var jag och Viola ute hos Sara i skogen! Dom fotade, jag blev fotad och badade nästan hela mig ett antal gånger ;) Bilderna finns hos Sara. Innan vi skulle bege oss hem (dit tunnelbanan går) åt vi middag tsm i vad som känns som den sista sommarsolen. Fast hösten har sina fördelar den med, vackra färger, mysiga promenader och stora halsdukar! Mindre kul är dock de hemska regnet som alltid förstör..

Nyss har jag byggt upp en mini studio här i mitt rum och fotat pappas modellflyg. Bilder tar mindre plats än de faktiska flygplanen nu när vi ska packa ihop allt i huset. Hus till lägenhet = slänga MASSA! Speciellt när samma familj bott på ett ställe i 23år?.. Rätta mig om jag har fel kära familj.
Imorgon kommer min fina syster hit! Hon ska plocka ihop sina grejer (som nu står och blockerar gästrummet).


Mina inlägg blir milslånga när jag inte bloggar ofta..
Nu blir de how i meet lr heroes :D
Puss

RSS 2.0