Hemma igen..

Nu är vi hemma från underbara och lite små stressiga dagar i London. Har hunnit med London Zoo (dock inte hela, 6h räcker inte!), Madame Tussauds, Walking Tour, Pub Crawl (Roadhouse, The Verve och The Zoo var även två andra ställen men kan inte komma på namnet..), Shopping och hänga i baren på vårat hostel. Nästa resa har redan börjat bli planeras!!

Är skönt att vara hemma men vill tillbaka!  I eftermiddag ska jag följa med pappa ut till Tynningö där mamma är och så kommer jag hem på måndag.
Allt jag shoppade i london ska visas men kameran måste ladda först och även lite andra bilder såklart!

Puss

Lever!

!! Har varit ute pa pub crawl (5 barer) och nu har vi checkat in och sant. Imorgon blir de camden market med jessi kanske aven lite av dom vi motte ikvall. Sedan bar de av hemmat...

Nu dor de!!

Dagar ♥

Har varit ute på tynningö nu sedan den 29e, och bara tagit de lugnt och solat då de va fint väder! Fick påhälsning av jessi. Igår kom jag hem därifrån och började tvätta och plocka fram till packningen. Fick skjuts av pappa in till Skanstull så jag kunde göra bankärenden, fixat så studiebidraget kommer till mitt konto och tagit ut pengar från konto. Fick en dosa av bankmannen så jag kan betala räkningar!! Vuxenpoäng....

Denna dagen spenderades på stan med flickorna, skulle fixat london grejer men dom hade sommarstängt... dålig info!! Så vi åt på donken och planerade, växlade pengar och mötte sedan sara. Då satte vi oss på Waynes och pratade om de mesta, sen kollade vi lite affärer och så. Efter allt sånt fick jag med mig viola och sara till silver boden och bytte en present. Blev sånna budskapsringar till halsband, älskar dom! En stor där de står happiness och en liten med passion :D Sen hem och packat! Klarade en halv resväska *yaaay* så får plats med shoppingen.

Imorgon kl 16 åker jag och Sara ut till gustavsberg där mamma och pappa hämtar oss, så blir de lite lugnt ute på tynningö och så är det bröllop på lördag : ) Vi har fått uppgift att vara bröllopsfotografer, grannarna där ute som gifter sig, Mycket fint! Sen är det mottagning i den nybyggda bygdegården och vi skulle hjälpa till där lite oxå vad jag förstod av mamma. Sedan åker vi med 22 färjan och hem igen, lr jag ska hem hit och hon till sig ; )

På söndag åker jag, jessi, viola och fisken till LONDON!! Blir hämtad runt 5 av jessi och hennes styvpappa (jättesnällt!) så möter vi de andra på arlanda : ) Hemma igen på torsdag kväll.

LONDON BABY!

Puss♥


Lilla Alexis som bara växer och växer!

RSS 2.0