Borta bra, hemma där sover man

Imorse vaknade jag vid kl 13.00 lr rättare sagt blev väckt av min mamma. Jag kände att halsen gjorde extremt ont, så nu har jag gått och blivit förkyld igen *pust* Tror min kropp jobbar på de sättet att när jag anstränger mig för mycket under en vecka och inte vilar så säger den till genom att få ont i halsen.. Hemskt!! 

Iallafall kanske jag ska börja att berätta vad som hände igår =) Vi hade dels bara en lektion för Torleif våran lärare i grafisk kommunikation inte var i skolan så hade vi 4h foto ist. Vi var där i ca 2h och fotade lite porträtt bilder sedan bosatte vi oss i cafeterian (a). Kl 13 då Micke slutade begav Viola, Jessi, Ronja och jag oss av till nya Vällingby City. Faktiskt första gången jag var i Vällingby skulle jag tro, kändes lååångt hemifrån. Det första vi gjorde var att gå och äta då jag och Jessi höll på att hungra ihjäl xD För min, Ronja och Mickes del blev det pizza och flickorna Viola och Jessi åt Kina =D 
 
När vi äntligen fått i oss mat så skulle vi gå mot k:fem, tog lite tid då vi stannade till i andra affärer på vägen. Väl där gick vi direkt in på Mango och kollade runt rätt länge, sedan blev det Gina där jag köpte en tunica =D 
 
Runt kl. 17 begav vi oss hemåt. På bussen från Gullmars - Sandsborg träffade jag en gammal kompis så vi pratade hela vägen hem. Väl hemma i min älskade soffa ringde jag upp min Slyna som tyckte att vi skulle åka till Gamla stan för en promenad och sedan mera skräpmat för min del. Efter lite övertalande gick jag med på de och vi åkte till Gamla stan och gick till östermalm xD Jag vissade vart min morfar och mormors lägenhet ligger och sedan gick vi och satte oss på överklass donken! Extremt skillnad ska jag bara säga, denna var så mycket mer detaljerad och ja... Vid halv 8 kände vi att vi fått nog av överklassen och begav oss av mot trygga Enskede igen, där vi lite senare somnade♥ i min soffa framför morden i midsommer. Jojo gick hem runt 12 och jag vandrade upp till min säng och somnade direkt xD 
 
Blev inget Bong ikväll då hon mådde illa, jag har ont i halsen och Jojo är allmänt trött. Får träffas någon annan helg flickor♥

image119Dagens med Sara,
Kofta, Gina tricot
Linne, H&M
Jeans, Cheep monday
Inköp Fredag:
Tunica, Gina Tricot 49 :-                                                           
image120T-shirt, H&Ms barn avdelning 129 :-

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova ; )
Pussar

Indien-Indianer?

Idag har jag varit istan med Lena och shoppat *chocker* Vi vandrade runt där från kanske kl 12.30 till 16.30 (a)
Hade mkt roligt, verkligen saknat henne =D Nu får de inte ta så lång tid innan vi träffas igen som det var förut =P Flummade lite på Indiska och Lena undrade varför Indier hette Indier isället för indianer? (!!) Haha xD
          Jag köpte lite kläder och en almenacka så nu kan jag hålla reda på läxor och prov igen (a) Ska visa bilder på det jag köpte när bilderna är inne i datorn.. Förutom stan idag så har jag ju varit i skolan, hade svenska och spanska. På spanskan gjorde jag och Viola våran redovisning och det gick väl inte jätte bra men nu är det gjort iaf.
          Imorrn blir de 4h i skolan och sen åker jag nog direkt hem faktiskt. Vi får se orkar inte planera så mycket.

Ska kolla på några av Scrubs och sedan sova. Och lägg märke till den fina våriga designen Becca♥ gjort <33

Puss på er<33



Update:

Almenacka, Akademibokhandeln 129 :-

Linne, Gina Tricot 149 :-

Tub Topp, H&M 19.50 :-

Koftan på migCardigan, Gina Tricot 99 :-


Här igen, äntligen?

Nu är jag då som sagt tillbaka efter påsk på Tynningö och lite skola har jag hunnit med. Lite halv mycket drama under påsken så som det brukar vara i min familj denna gång var det bara hundarna dock ; )
Har inte så mycket att säga förutom att det var mycket härligt där ute och vi hade tre snöbollskrig på en dag x'D gissa vem som var blötast? Claes xD haha (a)
            Idag har jag varit i skolan och gjort engelska prov, tyckte det var rätt lätt faktiskt =D Efter det satt jag och Viola och skulle redigera våran musikvideo.. Det gick ju... hmpf... bra xD programmet jobbade inte med oss riktigt och vi blev flummiga =P Läs vårat inlägg på Violas blogg.
            Sen bar det av till Skanstull där jag mötte upp Jojo och Lina på donken. Dom hade varit och badat. Så där satt vi ett tag innan vi åkte mot Gullmars. Där tog Lina bussen hem till sig och Jojo följde med mig ut med hundarna =D Alltid lika mysigt att få sällskap av den slynan ♥
             Väl hemma igen slog jag mig ner framför tv.n och nu efter middagen sitter jag här och har gjort spanskan jag och Viola ska redovisa imorrn. Hon loggade in nu så ska se om hon rättat och lagt till sina synpunkter ; )
             Imorgon ska jag träffa Lena♥. Så grymt länge sedan nu, augusti tror jag det var o.O Hon möter upp mig vid bussarna i slussen ca 12.30 om hon hittar ner xD Sedan åker vi och fikar =D Ska få med henne in på en HM så jag kan köpa de söta tröjorna jag hittade på deras hemsida nyss! (tänkte lägga in bild men de verkar inte funka just nu...) får försöka fixa det sen. Nu ska jag hjälpa Viola lite mera.

image20


PussPuss<33

Fortf...

Hej hej, nu är jag här igen. Blev inga skor idag, orkade inte ta mig iväg och leta efter ett par jag faktiskt har råd med.
Jag har fortfarande väldigt tråkigt! Och jag gillar ej den saken på mina glasögon den stör (a) men jag vill ju inte ha glasögon konstant så jag får väl komma på något sätt att överleva tills den 7maj då jag ska kolla ögonen igen.

Har packat lite nu och faktiskt städat upp i mitt rum. Vi åker väl ut någon gång vid 19.00 kanske? beror lite på när pappa kommer hem från jobbet.

Ska pallra mig ut med hundarna nu så jag slipper göra de ikväll. Det är jätte läskigt att vara ute själv på kvällarna på Tynningö o.O Var tvungen att göra de i lördags, usch säger jag bara! Jag är inte mörkrädd i vanliga fall, jätte konstigt är inte ett dugg rädd på S.möja där vi bor helt ute i skogen och det är kolsvart men på Tynningö där är jag rädd x'D
Konstigt tycker jag (a)

Nu ut och frysa med hundarna, sedan blir jag bänkad framför tv.n ett tag ; )
Pussar


Tråkig skärtorsdag

Nu sitter jag här när jag egentligen borde städa och packa... Mamma tycker oxå att jag ska åka och köpa ett par skor eftersom det är för kallt för gympaskor! Men vafan jag orkar ej + att det är ju inte så roligt att åka själv..  Alla människor går antingen i skolan eller är iväg och gör andra saker.
JAG HAR TRÅKIGT. Det blev inte att jag gick till Bongans skola då jag måste fixa saker innan vi åker ikväll.

Känner att jag bara kommer gnälla idag så nu ska jag sätta igång att städa istället för att sitta här.
Juste! jag klippte min lugg och den blev typ 2mm för kort så kommer inte ha lugg förns den har blivit längre igen. xD Ingen bra ide att klippa luggen när man är halvt nyvaken (a)

Städa nu var de!

Pussar

Ett Grattis Till...

image110
SARA!! Grattis på 17års dagen =D <33

Sentimental

image111
Ett ställe där vi brukade ha lyckliga sommrar. Eller var det redan då en fasad?
Jag saknar dom lyckliga sommrarna hur som helst.
En sak kan förstöra så mycket lycka. Så många minnen som sakta bleknar bort. Med nya minnen förlorar man gamla? Är det rätt?

I måndags fyllde min mormor år. Har inte träffat henne sen den julen 06, så grymt mycket känslor på en dag.
Har inte hälsat på henne där hon bor. Antagligen för att jag inte vågar, rädd för vad jag ska se. Har tänkt mycket på att åka dit, men är inte modig nog. Vill vara modig!
Vill inte att de ska bli som med ****. Inte hinna, även om det inte var släkt så var det någon nära.

Saknar så mycket. Blir skönt att få träffa min syster och bror i helgen. Måste göra tid för att träffa alla jag saknar!<33


Lost

Is it obvious to you when you walk into a room
Your face is all I see
And my heart races so fast
I never knew a rush to feel like that
Every time you're touching me

I never did believe in anything
I couldn't hold between my fingers
But the way you make me feel
It's just so real the way it lingers

I get lost inside your stare
Lost when you're not there
When everything I have doesn't mean a thing
If it's without you
If it's a dream, don't wake me up
I'll scream if this isn't love
If being lost means never knowing how it feels without you
I wanna stay lost forever
I wanna stay lost forever with you

No, this feeling doesn't end
It's with me everywhere I am
Hope it never goes away
It's like defying gravity
Losing all control and being free
And I always wanna stay

I never thought that I'd let go
Long enough to fall for someone deeply
Who had the power to erase my fears
And find me so completely

I get lost inside your stare
Lost when you're not there
When everything I have doesn't mean a thing
If it's without you
If it's a dream, don't wake me up
I'll scream if this isn't love
If being lost means never knowing how it feels without you
I wanna stay lost

Don't tell me where we're going
I don't wanna know
I like the mystery, I like the mystery
I can't believe we've come this far
So far away from where we started off
You found me when I wasn't looking
You found me

And now I'm lost inside your stare
Lost when you're not there
And everything I have doesn't mean a thing
If it's without you, without you
If it's a dream, don't wake me up
I'll scream if this isn't love
If being lost means never knowing how it feels without you
Yeah, if being lost means never knowing
How it feels without you
Oh, if being lost means that I'm never gonna be without you
I wanna stay lost forever
I wanna stay lost forever with you


Jag + Glasögon = ...

Hej Hej!
Nu sitter jag här och dampar över mina glasögon! Var ju hos ortoptisten idag och fick en sak att sätta på mina glasögon för att hjälpa min sidleds (utåt) skelning. Den gör så att glasögonen känns suddiga och jag ser typ sämre och! så får jag inte bort luftbubblorna under... Jag fick ett par låneglas av henne men dom kunde jag inte använda då de inte satt kvar utan bara trillade ner, var jätte tjocka och suddiga och man ser galen ut i dom! Så dom kommer jag inte använda..
Men hon sa iallafall att jag skelar både åt sidled utåt och i höjdled. Inte så mycket men om denna saken jag fick idag hjälper kanske jag måste ha glasögon permanent.. Och de vill jag verkligen inte ha, trivs verkligen inte med glasögon på mig.. Så nu få vi hålla tummarna!
image102
Mina glasögon
image104

Lånade glasögonen
Ingen bild på mig med glasögonen för jag känner mig inte speciellt fräsch idag, kanske kommer någon bild på mig i glasögonen framöver^^ man vet aldrig ; )

Igår jobbade jag ju första dagen, det gick väldigt bra. Har inte så mycket mer och säga om det men börjar jobba 6h nästa vecka då vi hade en liten mjukstart igår.

Nu ska jag underhålla mig med att plocka in i min garderob innan Greys börjar. Har ju lov nu så kanske ska hälsa på Bongan i skolan imorrn, får se lite hur de blir.

Bloggar lite imorrn innan jag åker ut till Tynningö.
Pussar Elin

Snö och Påsk planer

image100

Usch, vakna, dra upp rullgardinen och mötas av detta...

Inte direkt det vädret jag ville ha, JAG VILL HA VÅÅR!! Nu är jag trött på snöslask.. Förra året vid påsk var det ju strålande sol ='(

Snart är det ett år sedan vi köpte huset på Tynningö, Jisses vad tiden går fort.

Idag ska jag jobba, första gången jag jobbar på riktigt. Fast jobbar bara till 17, jag måste nämligen hem och sätta en lapp över höger ögat. Och imorgon ska jag till ortoptisten och kolla min lilla skelning.. Så ingen skola för mig.
Sedan på Torsdag är vi ju lediga så på kvällen åker jag, mamma, pappa och hundarna ut till Tynningö och på fredag kommer Annie, Claes och deras vovar upp =D Då ska vi även få middags gäster, våra grannar^^
Sen är det påskafton då kommer min Thomas och Fia ut med Pass =D Kommer bli ett riktigt hundliv, fem hundar!!

Nu ska jag börja jobba lite med flash och min hemsida, vårat sista projekt i denna kurs eftersom den slutar v.14.

Glöm inte Gossip Girl ikväll ; )
Pussar

Allas våran Bong<33

 

image99

 

Alla behöver vi en Bong, så Bong röker du denna blir du definitivt högre =)


Text by: Gurra


Helg

Åker till Landet nu så vill ni ha tag i mig är det bara att ringa lr sms.a. Blir en helg med plugg och ´ta igen sömn jag missade denna vecka!

Puss på alla<33 Glöm inte messa ; )

Btw jag har möblerat om mitt rum idag O.o fick ett total ryck..


Uppdatering och Lista

Hej hej, nu var det länge sedan jag skrev något (igen) inte bra alls. Men kan verkligen skylla på att skolan har tagit min tid totalt! Har nästan brutit ihop flera gånger över massa saker, men har ordnat sig nu. Har även skaffat ett jobb nu *yeey*. Som barnvakt åt en familj en gång i veckan som det ser ut nu och sedan lite oftare framöver kanske =)
Har inte så mycket mer att säga förutom att vi åker till tynningö imorgon eller på lördag morgon. Becca kanske ska med vi får se, hon jobbar imorrn och börjar bli sjuk.. *håll tummarna för att hon kan följa med*

I onsdags hade vi studio =D det var skit kul och var mycket väl behövt.
Och massa pussar till våran egna lilla Ronja och proffsiga fotograf=D <33

Ska lägga in en lista för lite utfylldnad och för att jag inte har ngt att skriva^^



Kopiera detta och klistra sedan in på din sida. Svara där efter ärligt vad du tycker om artisterna/banden.
När du är klar, skriv ner en ny artist eller band längst nere på listan som nästa person som får listan får skriva sin åsikt om (Så listan kommer växa ständigt för varje person som får den).

Britney Spears: Nostalgi
Darin: Flush down the toilet
Gwen Stefani: njaa vissa helt okej låtar
Tokio Hotel: FY F*N
50 Cent: No way
Linkin Park: Mkt mkt bra!
My Chemical Romance: FY F*N
Eminem: Bläää
Justin Timberlake: Nooo
Mika: glad musik!
Ebba Grön: Icke
Muse: Går att lyssna på
The Ark: Gillar lite^^
Green Day: Nope, hade en period men den försvann lika snabbt som den kom
Kent: borde inte ens få vara skrivet i min blogg! *SVÄRORD*
Plain with T´s: Hey there delihla *lalal*
Avril Lavigne: Only Girlfriend
Nightwish: Nej!
Modern Talking: Que es?:
Bob Marley: No woman no cry, enda jag kan typ^^
Tupac: Never
Christina Aguilera: Bra röst inget mer
Atreyu: Ehh...
Timbaland: Noo
Simple Plan: Yeey sötisar
Fall Out Boy: Älska<33

Amanda Jenssen: Hört en låt
Ola: Flickfavorit även här (a)
Byz: ?
Don Omar: No idea
Alicia Keys: Niiiix
Rihanna: Nix
Bullet for my valentine: Usch
Marie Picasso: Nope
Beyoncé: Naaj
Chris Brown: Hallå? neej
Lars Winnerbäck: Hatet växer
The Used: ?
AFI: ?
Danny: Sliskig
Måns Z: Bästa av idolkillarna med Ola men inget jag lyssnar på
Fergie: Big girls don't cry den som är bra
The last goodnight: OOOOOH!! Tjatar om att dom är sååå bra =D
Björn Gustavsson: Lord in heaven<33
She wants revenge: :?
Blondie: Njaa
Panic At The Disco: NO!
Iron Maiden: Helt ok.
Paramore: Vilka?
Takida: Bra
Adam Tensta: Haha, hans hit fastnar
Anton & Affe: HAHA
Markoolio: Nej! Endast på rix 07<3
LM.C: ?
Malice mizer: ?
Snook: Nej
Dragonforce: ?
Sonic Syndicate: ?
Alesana: ?
Aveneged Sevenfold: ?
Popkidz: ?
Håkan Hellström: NOO!
Bruce Springsteen: Bruican^^
Markus Fagervall: BIG NO
Lifehouse: Så fina låtar =D
Lupe Fiasco: Samma där hade en period^^
KISS: Nej
The Killers: ÄLSKAAAAAAAAA<33

Nu tackar jag för mig, återkommer imorgon ; )
Pussar

Elin skriker HÄLP!

Hej och HJÄLP! Jag och Viola insåg nyss att denna veckan = katastrof! Spanskan var egentligen till idag men vi hoppas på att hon skjuter upp den till på torsdag, inte för att vi har någon tid att göra den på eller vet hur vi ska göra... =S Så HJÄLP! Men om en halvtimma får vi reda på om den blir uppskjuten lr inte *håller tummarna*
Idag slutar jag 15.15 så det blir att åka hem och göra Svenska, Spanska och Matte!! Måste verkligen plugga denna vecka, länge sedan jag hade så mycket att gör och så lite tid att gör det på!
Måste lägga upp ett minut för minut schema den kommande veckan. Ingen som känner att dom vill hjälpa till med Svenskan? xD

Nu ska jag återgå till att dampa över att jag inte har ngn tid och sedan har jag ytterligare 2h matte!

Massa pussar till Ronja <33 Love you!!

Pussar på er andra oxå =)
image98

Söndag = städdag

Igår blev det ingen bio för mig och Jojo utan lite shopping istället. Och sedan på kvällen begav vi oss hem hit för att kolla på melodifestivalen. Bongan anlände vid 20 tiden och vi alla tre blev mycket förvånade över att inte Ola gick vidare =o Sen kan ni ju kolla på bilderna i tidigare inlägg vad vi gjorde resten av kvällen xD
Post-it lappar 5 :- (Svanströms)
Nagelfil (6 olika steg) 40 :-, Mascara 29 :- (Kicks)
Busskort fodral i skin (grönt) 79 :- (Svanströms)



Idag har jag haft storstädning av mitt rum så ingen städhjälp behövs här inte. Ska bara ta det lugnt nu. Resten av veckan är i princip fullbokad.
Måndag: Slutar 15.15, kommer hem och pluggar Spanska och Svenska har redovisningar i båda på tors.
Tisdag: Slutar 13.00 ska vara hos tandläkaren 14.00 och sedan jobbintervju 16.00. Efter det ska jag hem och plugga matte (beror iofs på hur länge jag är där)
Onsdag: Filma på mediekunskapen sedan hem och hämta saker till Studiotiden vi har kl 14.00-16.00. Hem och göra Svenska och Spanska.
Torsdag: Redovisning av Svenskan och Spanskan. Hem och sova!!
Fredag: Skola och sedan får vi se.


Nu ska jag återgå till att inte gör något =D

Puss Puss <33

Hemskt!

Målad elin 2
Målad elin
Hemska vänner jag har, brottar ner mig och målar i mitt ansikte ='(


I PRUTTARNAS SKEEEEN

 YoYo and BoBo in thaaaa hoooouse xD Wazzz up gastahs? xD BoBo and YoYo mår prima ballerina balle :D Just nu sitter vi i EhEh's skitiga golv hon borde anlita städhjälp :O who wanna paaaaay? YoYo and BoBo is gangstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! We dont pay! PIMP EhEh's CRIIIIIB FFS! DOLCE GABBANA GAGNSTAAAH IN THE HOUSE! :D

Nu ska gagstarna pussa lite på våran EhEh, and guess whoooot? Ni får inte joina! Mohahaha!


PEACE OUT!

Yoyo feat. BoBo <3

image91
BoBo and YoYo



Leva livet

Hej hej, vaknade nyss av mess från Jojo =) Vi ska till stan idag och fika och se om vi hittar ngn bra film som går på bio. Sedan ser de ut som om vi drar hit och äter och kollar på melodifestivalen, mys =)

Igår slutade jag ju skolan vid 12 men satt kvar till klockan 15. Första timmen satt Jag och Ronja och laddade in bilder från studion sen begav vi oss upp för att vänta på folket som haft gympa. Sedan fastnade vi alla helt enkelt i cafeterian till klockan 15. Då vi åkte in till stan för att sara skulle till teknikmagasinet och köpa en mp3.
När hon hade köpt den skulle de andra till Webbhallen men dit orkade inte jag följa med så jag drog hem till mina hundar. Och mötte sedan Jojo, Bella och Gustaf i deras skola där dom väntade på att Bong skulle bli klar xD Bella skulle ha ngt samtal med lärare och sedan åkte hon hem. Vi andra tre satt där till 17.30 då en lärare sa att skolan stängde, haha då mötte vi Bong och begav oss till Ica dalen för att handla middag. Efter myyycket om och men så blev det tacos.
Sen drog vi hem till Bong, Gustaf hängde på oxå trevligt trevligt. När vi kom hem till Bong så var planen att börja laga mat men de blev typ efter en 30 minuter kanske så Becca hann komma oxå =D
Så vi lagade mat och satt och åt väldigt länge. Sedan blev det film, Se upp för dårarna. Filmen dög väl men den är ju typ dubbad vilket alla satt och störde sig på xD
Sen skulle jag hem och då gick Becca, Jojo och Gustaf oxå. Så det blev en mycket trevlig kväll =D

Idag blir de ju som sagt stan med Jojo =)

Här kommer lite bilder från Studion igår som jag snodde från Ronjas (knitta) och Saras (gympaskor) bdb.

 Sara och Jag, Gangstaa
 Jag och Kajsa

Eftersom blogg.se inte tar bmp format på bilderna så kunde jag inte lägga upp så många som jag tänkt men det kommer.

Pussar<33


Gangstaah

Nu har vi kommit tillbaka från att ha lekt i studion =D mycket roligt kommer lägga in bilder senare när Ronja och Sara lyckats lägga in bilderna i datorn och mejlat.

Slutar kl 12 idag. Senare ska jag hem och ut med hundarna och sedan ikväll ska jag, Becca och Jojo till Bong för filmkväll =D myyys

Nu ska jag leka lite i photoshop, bilderna kommer somsagt senare.

Pussar 

Gult

Här nu precis som jag lovade igår. Idag hade jag ju som sagt sovmorgon, så skönt att får sova en timma längre. Sedan drog jag iväg till skolan vid 8, träffade (detta är komplicerat) min brors bästa kompis mamma på vägen och pratade med henne tills jag skulle gå av i slussen. Sedan väntade jag på Ronja i slussen och vi åkte tillsammans till skolan. På bussen fick jag henne att börja sjunga på Fronda- Rullar fram (a).
När vi kommer till skolan går vi in i cafeterian eftersom vi ser Jessi!! <3och det blir ett litet kramkalas. När Viola sedan tågar in ser vi att hon har gympakläder på sig, får veta att hon har spillt sitt kaffe över sina vita jeans och tröjan så hon fick byta om xD hahaha (sry gumman men du e klantig<3)

På svenskan gick vi först igenom hur man skriver en argumenterande text och sedan skulle vi jobba med våra egna texter.  Det gick inte så bra för oss flickor som satt kvar i klassrummet, jag fick Jessi att göra en imitation på Toarulle (filmen kommer senare) och sedan satt vi mest och skrattade =)

Efter svenskan var det dags för spanska jag och Viola letade reda på lite sidor med information till vårat arbete och pratade med läraren. Senblev det cafetet ett par timmar med lite folk. 
Efter skolan drog jag, Ronja och Jessi till slussen för att köpa lite skolsaker och sedan stan. Köpte lite smycken =) Sen åkte jag hem och la mig i soffan och åt riskakor =D

Hårspännen från Glitter 19.50 :-
Gråa "pluppar" från Glitter 19.50 :-, Gula ringar 39.50 :-
image873 ämnesblock 59 :-

Nu ska jag gå ut med hundarna. Återkommer med filmerna på Jessi senare ; )
Ikväll är det oxå andra delen av Private Practice.

Pussar


Back on track

Nu har jag varit i skolan igen, första dagen på en vecka. Var väldigt flummig får skylla på att jag inte träffat alla dessa människor på lääänge. På engelska lektionen kom Viola sent men också Ronja o.O blä på er säger jag bara, började med att Viola skulle vara en halvtimma sen men blev runt 40 min sen och sedan ronja som skulle vara ca tjugominuter sen var närmare en timme sen (ombytta roller?)
Sedan skulle vi -som inte sett filmen american history X- göra en bild analys av en bild varken jag eller Viola gillade efter det xD Den var svart/vit målad med surrealism och det är något man inte orkar grubbla över kl 9 på morgonen. Men iallafall blev jag klar och mycket "stolt" över det ; )

Sen var det dags för rörlig bild! Jag, Ronja och Viola tog en kamera och gick på jakt efter folk som ville dansa inför en kamera, engagemanget skiftade men vi fick ett par mycket snälla människor att ställa upp =DNär vi skulle till bussen sen hade både jag och Claudia solglasögon på oss och vi började hålla på och fjanta oss och prata svengelska och herregud xD Rätt oseriöst men roligt.

Imorgon blir det ingen gympa för mig vilket betyder... SOVMORGON!! härligt, härligt!! Sen har jag 2h svenska och 1h spanska. Ser inte direkt fram mot någon av dom, båda förbereder vi oss för muntliga saker. Jag hatar att göra muntliga saker. Får ångest och pratar-mycket-snabbt-så-ingen-förstår och jag ska komma därifrån så snabbt det bara går (a). Det är ett stort problem jag har, lättare att bara gå upp och spela upp en pjäs och inte vara sig själv än att hålla föredrag. Men får ta mig i kragen och haspla fram de jag ska säga och göra det bästa av situationen =)

Godnatt<33 Skriver mer imorgon (ett löfte)

Här igen!

Nu kände jag att det kanske var dax att skriva lite, har inte blivit något eftersom jag varit sjuk sen i onsdags. Inte roligt alls, missar så himla mycket i skolan. Får se om jag kommer på tisdag. Är inte frisk nog för att gå imorrn men kanske tisdag *håll tummarna*

Nu sitter jag här och kollar på Skärgårdsdoktorn och hostar. Har försökt röjt mitt rum lite så nu är det lite mer ordning och man ser faktiskt golvet xD
Känner att jag har brist på saker att skriva har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Kan ju säga att melodifestivalen har tappat allt i mina ögon. Enda anledningen till att jag kollar är nog för att jag känner lite tvång och det är ju som sagt en tradition.

Nu ska jag ta mig ner och äta lite.
Ska försöka blogga mera senare.

Puss Elin

RSS 2.0