Why you're dancing

Min syssling Ebba är en duktig sångerska och låtskrivare och nu har hon spelat in en av sina låtar.

Hon fyller även 16år idag! Grattis Ebba♥



Är som sagt i Alvesta med Becca, vi har nyss ätit middag och är bänkade i soffan tills vi senare ska vi ta ut hundarna för sin kvällspromenad. Har tagit en promenad utan hundarna idag också och fotat lite. La upp en del bilder på Facebook där kan man även se min nya hårfärg! Blev mörkhårig i onsdags :)

Puss

02.44

Nyss hemma från This is it!
Betydligt bättre än jag trott, värt den lilla sömnen jag kommer få inatt.
Imorgon Alvesta.

Fjärilar

Nu ska jag blogga då de är tjat från olika håll och kanter (Hej Carin, nu har du något att läsa när du slösurfar), så ska slänga in lite vad jag haft för mig på senaste tiden och så :)

Fjärilar ju något jag älskar, vilka de flesta vet/märker. I somras hittade jag en fjärilsring på H&m i Växjö och även syster köpte en lika dan, sedan hittade jag matchande örhängen till oss. Och nu! till min förtjusning så har jag hittat flera på JC, en rosa och en blå fick följa med mig hem idag :)

I helgen har syster varit uppe och masserat mamma och mig, höhö de är bra att gå med på att göra frisyrer på sin syster för de leder till massage! I fredags kollade vi på The Holiday och gjorde så lite som möjligt, lördagen spenderades på stan med syster och Carin. Skulle gått ut på kvällen men opepp och höstdepp så stannade hemma och kollade på Förhäxad.
(förhäxad maraton här hemma sedan förra fredagen då jag fick låna alla 8 säsonger av henne, älska!)

Igår var de mössprovning och riktigt svårt ju.. Men nu är de gjort och studenten närmar sig! På torsdag morgon åker jag och Becca♥ ner till Alvesta med Claes och vi ska vara hundvakter tills på måndag :) Ska bli skönt att lämna stockholm ett litet tag och få umgås med Becca, varit dåligt med de senaste nu..

Puss



Här..

Lr


Här vill jag vara just nu!




..

"So I sing, I sing
Here is to being king
It's a crazy little world that we are living in"
..

Jag hatar att vara förkyld!!

Detta med att vara förkyld är inte okej och inte bättre att jag sovit sämst under natten..
Var iaf hos läkaren idag och kollade upp magen, hon vet dock ej vad de kan vara men fått piller jag ska ta varje morgon som ska lindra smärtorna. Börjar med dom imorgon så hoppas dom funkar!

Nu var de reklam för Sinova på tv oxå.. Kanske ska införskaffas, guuud va mkt man trycker i sig när man är sjuk..
http://www.tradgardsblogg.se/uploads/g/glegab/83327.bmp

Ingen rubrik

Inte blir de mycket uppdatering här i bloggen.. Men veckan som gått har jag hunnit haft två körlektioner och de går bättre och bättre, riktigt roligt! Jag har haft feber men lyckades ta mig till skolan iaf och så har jag shoppat :D En knallrosa scapbook till foto, ett par höststövlar, linne och en skjorta!

I fredags var jag och mamma och såg Hairspray på China Teatern, så braaa!! Ska ju se den igen 13 november med kusin, sysslingarna och Fia, can't wait! :D
Igår eftermiddag kom Jojo hit och vi handlade samt köpte hem pizza och sedan gjorde vi lite roliga lappar till Bong innan hon skulle komma. Vi hade skitroligt! Sedan kollade vi på Dirty Dancing och Hairspray, haha!

Imorse vaknade jag och var förkyld.. De suger! Men är ju ledig måndag-tisdag så hoppas jag kryar på mig. Imorgon ska ringa läkaren och ta mig till vårdcentralen för att kolla upp min dumma mage..

Nu: OC!

Puss<3


RSS 2.0