Bröllopet

image183

Kolla 24 maj på Bilddagboken oxå ;)

Pluggaaaa

BAAAJS, idrotts prov imorrn och träningsrapporten ska vara inne på fredag... Spanska nationella läsa imorrn oxå... Inte roligt, livet går åt till att plugga och jobba nu de veckor som är kvar..
Ska iaf träffa Jojo på fredag och shoppa med lilla apan =D och träffa Bong på lördag, de blir mys =D Kl.19.00 på fredag  ska jag och mina föräldrar även gå på Enskede Spelet och se Peter Pan och Wendy Första gången på länge jag inte har någon inblandning i spelet, känns tomt!

Nu spelas Jason Mraz på radion då blev de lite roligare :)
Back to KAT-metoden..
Pussar<33

Hemma :) & :(

Tjo hopp, nu är jag hemma från en fullsmäckad helg i alvesta, småland =D Min syster gifte sig i lördags och det var en kanon dag som jag inte orkar berätta något om nu (a) Men de ska skrivas och lägga in bilder =D Skulle lätt kunnat stanna kvar nere i småland med alla underbara människor som vi träffat genom både min syster och Claes, hihi =D

Nu sova, skola imorrn och jag är fortf sjuk, igen..
Men men ska till skolan för jag saknar folket och ligger efter sjukt mycket nu o.O

Pussar<33

Lite sena valborg bilder ;)

Bong och jagBong och Jagjag och jojoJag och JojotrionJag, Jojo och halva Bong

Älskade tjejor <33

Glad lååt


Alphabeat - Fascination

Måste lägga in denna underbart härliga låt, den är så somrig =D

Kvällen är räddad xD

Somsagt, såg nu att de kommit ett nytt avsnitt av Britain's next top model!! Yeeeeeey xD (a) Jag är en nörd, som så många av mina vänner kallar mig =D


Tjohopp, tråkiiigt

Sjuk, sjuk, sjuk... Blev smittad av min mamma denna helgen och har legat i soffan eller sängen sedan i söndags.. Bajs att man ska bli sjuk just denna veckan.. Prov i skolan och Bröllop på lördag... Har inte varit i skolan något denna vecka och kommer inte heller gå något denna vecka.. DET SUGER!! Saknar folk, inte roligt att bara ligga här hemma och glo på väggarna och umgås med sina lika sjuka föräldrar..

Har börjat kolla på Britain's next top model vilket är väldigt bra!! Fanns bara fyra avsnitt ute än dock och jag har redan sett dom... Inget roligt kvar att kolla på..
Nu ska jag sova och bli frisk! Tänker inte sitta i en full smockad bil i 7h på fredag och fortfarande vara lika sjuk som nu.

Håll tummarna för fint väder på lördag allihopa!

Pussar<33


Juste! Armbandet kom igår, rysligt snabb leverans måste jag säga och sjukt fint är de =D


(min dator öppnade nyss 28 sidor ((av rutan där man väljer bild ))när jag skulle lägga in bilden på armbandet.. Bör jag bli rädd?)

Tärnklänningen

Imorgon är det exakt en vecka kvar till bröllopet, spännande spännande. Detta är klänningen jag och Carin kommer bära som tärnor.
image179Färgen är som på bilden längst till höger : )


Blöööööööö

image178
Bajs Bajs Bajs, de finns en båt som tar sig ut till Södermöja♥ denna helg.. Den går från sthlm för tidigt och kommer hem försent :' ( Detta är Cindrellas tidtabell och Waxholmsbolaget kör inte ens... Blööööööh! Dvs. Jag kommer ej ut dit imorgon, bajs båtar! Nu e jag ledsen =(
Då blir det antagligen Tynningö imorgon, bror skulle iaf kanske komma ut ihelgen så de är väl de som känns bra nu "/
*Ge mig sommar, då kör båtarna ut nästan varje dag♥*

Armband

image177
Har nyss beställt detta enormt fina peace armband till mig =D 99 :- från Bags and Fashion, kommer göra många köp därifrån har jag en känsla av. Superfina saker och billigt =D

Pussar<33

Glad och hes!!

Igår var det dags för Rix Fm Festival 2008!! Åkte först in till östermalmstorg vid halv fem för att klippa mig, sedan begav jag mig till kungsan och träffade Jojo och Bella =D
Det första som hände var att Jason Mraz♥ kom ut och gjorde soundcheck! satan va han ser bra ut *hihi* Vi blev redan då omringade av fjortisar och blev ihop tryckta från alla håll och kanter. Jag, Jojo och Bella ville slå lite på dom som pressade ihop oss men lyckades att inte göra de. Dock hörde jag att fjortis gänget brevid oss ville tydligen "nita" oss, haha lycka till säger jag bara. Dom var typ 13! Tragiskt...
Men men, kl sju drog hela kalaset igång!
Först ut var Amy Diamond, jippie!? Men man måste ju sjunga och skrika även om man inte gillar artisten ifråga ; ) Efter Amy kom E.M.D, skriiiiiika! Erik♥ är ju så sjuuukt snygg, Danny och Mattias ser ju inte heller helt fel ut =D
Sen var det dags för Patrik Isaksson, skriiika och sjunga! Så underbart alla stod och sjöng ; )
Efter Patrik kom Måns ut på scen, skriika måttligt men sjunga som en dåre ; )
Sedan intog Kate Ryan scen, jag fattar ej vad hon sjunger men låtarna sitter som sten i huvudet idag *voyage voyage*
Sen var det dags för BWO, kan ju bara säga att jag är total anti dom men man måste ju sjunga ändå xD
En mycket färgglad Ola♥ intog sedan scen =D skriiika sjukt mycket och det var vid denna tiden vi kunde ta oss till Sara och hennes vänner =D
Sedan efter mycket om och men med deras teknik var det äntligen dags för kvällens höjdpunkt, Jason Mraz♥. Jisses, äääääälska. När han sjöng Im yours var det omöjligt att inte sjunga med. Sjukt härligt och jag har det inspelat =D Skrek som en jävla dåre, så det resulterar i att jag inte har en så vacker röst idag (a) men men totaly worth it!! Sedan var jag tvungen att åka hem =( fick sällskap av Jessi ända hem till mig och hon sov över.
image176
Jason♥ (klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Nu sitter jag här i sjövillan och borde egentligen skriva klart min sista text om mig själv. Men det är svårt att skriva om sig själv när man är 32.. Jag har inga planer så långt fram i mitt liv!!
Aja, får göra mitt bästa ; )
Pussar<33
image168

Bra musik gör allt!

image175
Jakob Hellmans låtar är så fina. Speciell kärlek har jag till Stora Havet, Sköra Värld och Som Jag Vill. Lyssna på hans låtar gör mig glad och tillåter mig att tänka över livet. Utan musik skulle livet vara så tomt och ledsamt konstant. Kan inte leva utan musiken.

Älskar er alla mina vänner <33

Tankar..

Forgive and forget säger man ju men hur lätt är det egentligen att glömma. Först ska man förlåta och sedan ska man glömma, det är inte lite begärt. Vi är ju trots allt bara människor.
Iallafall.. att förlåta ligger i våran natur, vi förlåter en vän som kanske ställer in en träff eller glömmer köpa en present. Världsliga saker. Att glömma det är där det svåra ligger. Att glömma bort allt runt den händelsen/saken, jag vill kanske inte glömma?. Saker som påverkar en själv negativt på ett sätt kanske är positivt på ett annat? Man blir starkare av att ta sig igenom svåra saker i livet.
Det har jag lärt mig, men vissa saker som man tror är besegrade eller tvingade ur tankarna kan iblan ploppa upp till ytan och då faller allt det man byggt upp över det ihop. Stora saker i livet går inte bara att trycka undan, gömma långt ifrån medvetandet och försöka glömma, särskilt inte saker som finns runt dig hela tiden. Saker som påverkar allt och alla går inte att tvinga undan från tankarna. Det kanske verkar som om man lyckats ett tag men vad som helst kan få dig att börja tänka på det igen. Behöver inte vara något stort. Bara ett ord eller en kram kan få det att verka som om hela världen rasar samman. Jag vill inte glömma och jag vill inte påverkas så som jag gör. Men trycka undan känslorna är inget alternativ.



Skrivet: 5/4-2008

Jahapp..

image174Error...
Precis så känns det som om det är i mitt huvud nu och har varit de senaste två dagarna.. Som jag skrev imorse är jag trött och kan aldrig vila ut, jobbigt..
Idag har iallafall en av mina "bördor" lättats, jag och Ronja blev klara med våran musikvideo!! Vadå bara en månad eller mer försenat?.. men den är iaf klar nu och de känns bra så kan vi fokusera på Tisdags filmen. Har lite mer skolarbete att göra nu, så jag blir klar innan denna veckan är slut och kunna jobba på lite bättre nästa vecka. Jobbade igår, de va lite tröttsamt efter ett tag, längtade hem.. men sex timmars jobb är pengar så de känns iaf positivt. Dom undrade om jag kunde jobba ikväll oxå men har inte fått något mess om det så är hemma och kan vila och plugga.
I ett försök att fly undan stockholm (sthlms depression) lite ska jag dra med mig Bong ut till Södermöja över dagen på lördag. Så gäller att kolla upp båtar och bussar nu.
Juste! Imorse släpade jag mig upp tidigt i onödan, eftersom engelska lektionen gick åt till grupperna med muntligt nationella (jag har nästa vecka) så behövde inte vi andra gå dit... KUL! Hon kan väl mejla och säga de så man kan få lite extra sömn? men nee.. usch!

Nu ska jag återgå till plugga och sen även städa lite..


Överrasknings moment nr 1 för syster i lördags. (På oasen)
En gång av golf relaterade saker ledde fram till denna:

image173

Jag...

Orkar inte!.. Varje sak känns så jobbig, allt är bara tungt.. Allt blir ett himla projekt, varje sak blir planerad men inte ofta utförd.. Orkar inte gå till skolan idag, vill sova.. Går och lägger mig tidigt men vaknar aldrig utvilad.. Idag hinner jag inte heller äta frukost.. så mamma blir sur på mig nu..
Ska åka iväg nu, orkar inte :' ( Slutar iaf 12 idag, så kommer hem tidigt..


Lyckat hemlighetsmakeri

Nu är jag hemma efter en sjukt rolig och intensiv helg i Växjö och Alvesta. I fredags eftermiddag åkte jag ner till småland med min systers bästa vän för att medverka på överrasknings möhippan som var planerad till min kära syster =D
Orkar inte berätta allt vi gjorde nu men lovar att de kommer i morgon =D

Detta var iaf lördagens program:

Möhippan

  

Möhippans gång med ca tider:

- Kl 10.00 har Annie "kundbokning på Oasen", vi har där lagt MC-kläder+golfkläder samt instruktioner vad hon ska göra. Utanför står vår MC kille Jonas, Annie hoppar på och de kör vidare till Rockatorp.


- Kl 10.00 möts vi andra vid Rockatorp, vi förbereder för champangefrukost + picknick.


-          Kl 10.20-10.30 kommer Annie å Jonas till Rockatorp.

-          Kl 11.30 kör vi igång golfen

-          Kl 13.00 blir det lunch, baguetter

-          Under lunch frågelekar, måla porträtt av Claes o s v  ( ngn som har förslag på annat hör av er snarast)



-          Kl 15.00 sticker vi vidare till Oasen, där Annie ska få massage, vi andra fixar fram exotisk planka

-          Kl 15.30 massage

-          Kl 16.30-18.00 kommer sexpartytjejen Anna hålla presentation

-          Kl  18.30 fördrink innan maten, fix för kvällen

-          Kl  20.00 Grill hos Annie


Blev sjukt lyckat och Annie blev enormt glad och överraskad =D
image172
Älskar dig syster min<33
Om två veckor är det dags för bröllop =D

Nu ska trötta jag sova.
Pussar<33

Hjälp?

Denna väskan ska jag oxå kolla på imorrn, Hjälp mig vilken jag ska välja... Hatar att inte veta vad jag ska köpa i förväg (a)
299 :- Wedins

Shopping

399 :- Wedins
299 :- Wedins
399 :- Wedins
Någon av dess kommer jag förhoppningsvis köpa imorgon, eller iallafall någon liknade. Är i stort behov av en lite större väska. Får inte plats med mina saker i dom jag har nu.. Lutar mest åt den fösta för den är störst, men ska kika lite mer imorrn.
Nu ska jag leka lite mer i Ps, nörd som jag är xD
image170

Pussar<33


Ps nörd (a)

image169
Jag och Apan, Slynan, Jojo, Fruktbarn m.m Ja, kärt barn har många namn ; )

Kollar på Greys nu, snart sov dags.
Pussar<33
image168


Uppdatering:
Som dom flesta vet(?) spelade Bajen - Djurgården idag på Råsunda. OCH BAJEN VANN!! 2-0 Yeeeeeees! Efter fyra matcher med måltorka =D haha fotbolls nörd jag är (a)
Nästa match är den 12/5, 19.00 Söderstadion, Bajen - Gefle IF . Dom spelade när jag hade min "gå-på-fotbolls-match-debut" förra året, kärt återseende? ; ) Någon som vill gå med mig? Min fotbolls Slyna rider då ='(

image124

Sjukling..

Idag var de ju Nationella i matte, de gick rätt bra och det är ett under. Ni som känner mig vet att matte inte är mitt starka ämne och hatar de verkligen. Så att säga att de gick bra är väldigt stort. Sista frågan var lite svår bara men men.. Åkte hem direkt efter provet, så var hemma vid 10. Åt fruktsallad och gick sedan och sov i en timme.
Idag skulle jag egentligen till Globen ögonklinik men känner att jag inte orkar det, så jag skulle ringa och avboka tiden och boka en ny men dom har telefontid 8-10 och sedan 13.30. Grejt min tid är 14.30.. Men men deras problem, inte mitt! Så mitt alarm står på 13.30 då ska jag vara redo att ringa ; )
image167
Nu håller jag på att fixa mig lite lunch.
Pussar<33


©Elin Kjellberg 2008






Bilder från Tynningö, Älskar min kamera :D
image168

Ny Design

Nu har en ny design kommit upp här =D Headern är gjort utav mig och har även gjort Mickans, sen är de Viola som lagt in den och gjort fint =D tack gumman♥

Idag har jag varit hemma, har blivit sjuk. Ska till skolan imorrn för att skriva nationella. Har inte så mycket att skriva känner jag. Så fortsätta kolla på The war at home.

Pussar<3


OBS! gnäll

Orkar inte, bli sjuk nu... USCH! Ligger i min säng nu men extremt ont i huvudet, ingen kan prata med mig orkar inte lyssna. Börjar fundera på om jag har feber också.. skulle kunna stämma, har frysit hela dagen även fast jag varit i värme.. Planen är ju att jag ska jobba imorrn, kan ju inte göra de om jag mår såhär... Blir andra veckan utan lön då.. BLÄ! Nationella i matte på onsdag med, kan ej missa!
Ge mig Grekland nuuuu! (a)

Ska sätta på någon riktigt dålig såpa nu och bara allmänt tycka synd om mig.
(Kan inte lägga upp bilder heller, blä för blogg.se)

Pussar<3
image157

Grön och Vit

Nu är jag hemma från tynningö efter en riktigt lång och härlig helg. Inte så jätte bra väder men men man överlever ändå, iaf jag. Har fotat rysligt mycket och enligt mig fått ett par riktigt bra bilder =D Grannarna tycker jag ska satsta på att sälja bilderna i affären om den kommer igång. Tål att tänkas på.
Igår morse väcktes jag av mess från jojo, såg att de va från henne och blev fett sur för hon vet att mitt morgon humör inte är att leka med. Men iaf hon frågade om jag ville med på Bajen - Göteborg idag. Vilket jag ville så bara att pallra sig upp och fråga päronen.

image124Nu är jag hemkommen från Tynningö och matchen. Blev 0-0 Vilket SUGER! Jag och Jojo är inte lite mkt ledsna över detta resultat och folket i skolan imorrn kommer få höra mig svära över det (a) Jag luktar också enormt av rök, för alla männinskor runt om oss rökte.. BLÄ!!

Nu tittar jag lite på Sanningens ögonblick, han Linus är ju helt jävla sjuk! Stackars flickvän säger jag ju bara. Dumpa honom direkt efter programmet enligt mig!
Aja, ska snart springa iväg och möta Linda. Hon ska låna Rent av mig.
Pussar<33

RSS 2.0