Tankar..

Forgive and forget säger man ju men hur lätt är det egentligen att glömma. Först ska man förlåta och sedan ska man glömma, det är inte lite begärt. Vi är ju trots allt bara människor.
Iallafall.. att förlåta ligger i våran natur, vi förlåter en vän som kanske ställer in en träff eller glömmer köpa en present. Världsliga saker. Att glömma det är där det svåra ligger. Att glömma bort allt runt den händelsen/saken, jag vill kanske inte glömma?. Saker som påverkar en själv negativt på ett sätt kanske är positivt på ett annat? Man blir starkare av att ta sig igenom svåra saker i livet.
Det har jag lärt mig, men vissa saker som man tror är besegrade eller tvingade ur tankarna kan iblan ploppa upp till ytan och då faller allt det man byggt upp över det ihop. Stora saker i livet går inte bara att trycka undan, gömma långt ifrån medvetandet och försöka glömma, särskilt inte saker som finns runt dig hela tiden. Saker som påverkar allt och alla går inte att tvinga undan från tankarna. Det kanske verkar som om man lyckats ett tag men vad som helst kan få dig att börja tänka på det igen. Behöver inte vara något stort. Bara ett ord eller en kram kan få det att verka som om hela världen rasar samman. Jag vill inte glömma och jag vill inte påverkas så som jag gör. Men trycka undan känslorna är inget alternativ.



Skrivet: 5/4-2008

Kommentarer
Postat av: Lolla

men gumman... =(

2008-05-14 @ 21:14:19
URL: http://memorize.blogg.se
Postat av: Fancy

Bra ord! :)

2008-05-14 @ 21:38:00
URL: http://fannynygren.blogg.se
Postat av: QUEENIEQUEENIE

Rösta på min blogg (QUEENIEQUEENIE) HÄR: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2574066#lasKommentarer - och jag länkar till din blogg i 7 dagar?

2008-05-14 @ 21:39:14
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: stefanie

sant..

2008-05-14 @ 21:40:39
URL: http://sstefanie.blogg.se
Postat av: cassandra

alla ordspråk är inte sanna, och bör inte följas.
lev med minnena, även om de är sämst. lär dig acceptera dem, det är då du kan se ljust igen.

det komme ralltid finnas omkring dig, jag lever varje dag med vetskapen om hur Han behandlade mig under flera år. det suger, helt ärligt, jag hatar allt det där SÅ JÄVLA MCYKET. men det är där, in the back of my head, hela tiden. Jag kan bara lära mig acceptera. vill du veta nåt skönt dock? det går :)

lycka till! titta gärna in i min blogg om du har tid och ork. take care xx

2008-05-14 @ 21:44:19
URL: http://cassandramelodie.blogg.se
Postat av: cassandra

jaja, det kan vara vad som helst det är inet det som är grejen :)

take care xx

2008-05-14 @ 22:27:21
URL: http://cassandramelodie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0